fbpx

7 neumnih napak, zaradi katerih moški izgubi žensko: zadnja vaju bo ločila za vedno!

Zadnjič posodobljeno: :

Vsaka ženska to opazi, ne glede na to, kako dobro se vam zdi, da to skrivate.

Vsi delamo napake – in to je OK. Vendar obstajajo “napake”, ki trajajo celo življenje in jih nenehno ponavljamo, ne da bi se zavedali posledic. Običajno to počnemo nezavedno, vendar je čas, da se zbudimo in nehamo delati napake v odnosih, ki bi nas sčasoma lahko stale zveze!

Zaradi teh 7 neumnih napak moški izgubi ženo.

1. Neprivlačnost

Ne vidiš, da bi bilo kaj narobe, če si neobrit, debel, misliš, da lahko preskočiš umivanje zob, da ženska ne opazi, da si letargičen in da ne poskusiš ničesar … Velika napaka! Ženska želi zraven sebe videti ne le močnega, ampak tudi urejenega moškega.

2. Ni pozoren na videz ženske

Ona se je potrudila zate, zato jo pozorno poglej, spremenila je pričesko, barvo las, kupila je nova oblačila, ti pa gledaš skozi njo in ničesar ne opaziš. Za žensko je to enako, kot če bi ti naredil nekaj lepega, vendar ona tega ne bi opazila. Ali zdaj razumeš?

3. Mlad starec

Če obstaja zate samo služba-dom-dom-služba, potem tvoja žena v tebi ne vidi potenciala. In človek brez potenciala je starec. In koliko si star?

4. Laskanje

Če se tvoja žena začne rediti in rečeš, da ti je všeč, da je ne bi užalil, boš sčasoma obžaloval svoje besede. In ubil lepoto svoje žene. Povej iskreno, po pravici!

5. Nadaljnji osebni razvoj te ne zanima

Zelo pomembno pravilo – ti se razvijaš – in ona se razvija. Če želiš, da se razvije, se začni razvijati tudi sam. Takoj, ko se nehaš razvijati, ti sledi! Če želiš, da opusti kajenje, ga najprej opusti sam. Če želiš, da se nauči nekaterih manir, se jih najprej nauči ti sam. Ženska vedno sledi moškemu in vse je odvisno od tega, na kakšen način se ti odločaš.

6. Njeno mnenje te ne zanima

Če moški ne vpraša ženske za nasvet, potem izgubi njeno podporo. Ženske ni treba vključevati v vse tvoje zadeve, pomembno pa je, da se o vsem pogovorita in da jo vprašaš za njeno mnenje.

7. V naravi ženska izbere moškega, ne obratno

Izbrala te je, zaupala ti je, popolnoma se ti je predala preda, tolerira, odpušča ti napake, te ljubi, skrbi zate in se trudi še zate. Pozabiti na to je zločin in najbolj smrtonosna napaka v zvezi!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!