7 razpadov zvez, ki smo jih doživeli čisto vsi

7 razpadov zvez, ki smo jih doživeli čisto vsi

Tako kot zveze so tudi njihovi konci v vseh možnih barvah in oblikah – če ste ravnokrar zaključili razmerje in žalujete, vam svetujemo, da se poberete, ker takšne razpade zvez smo doživeli čisto vsi.

20. leta so čas za polno življenje, preizkušanje možnosti in romantiko – nobena ljubezen ni enaka, tako se tudi njeni konci med sabo močno razlikujejo. Mi smo povzeli sedem najpogostejših, ki so nam vsem strli srce! Koliko ste jih doživeli vi?

7 razpadov zvez, ki smo jih doživeli čisto vsi:

Prva ljubezen

Prve ljubezni so skoraj vedno najbolj sladke. Takrat je naše srce še mehko in nedotaknjeno, zato pa znajo takšni konci tudi najbolj boleti. Verjetno je to najtežji konec zveze, ki ste morali kdaj preboleti v življenju.

Z osebo, ki ni bila uradno vaša ljubezen.

Dandanes se veliko mladih upira nalepkam in predalčkanjem. To se pozna tudi v romantičnih odnosih. Čeprav nista bila uradno v zvezi, pa lahko prekinitev odnosa prav tako zelo boli. Morda je še toliko huje, če se pretvarjata, kot da nista izgubila nič pomembnega in vama ni mar.

Včasih je vse popolno, samo čas ni pravi.
Včasih je vse popolno, samo čas ni pravi.

Ko čas ni pravi.

Se odpravlja v tujino ali pa ste sredi življenjskega obdobja, ko je zveza zate skoraj nemogoča? Še posebej težko se je posloviti, če vesta, da bi ob nekem drugem času lahko vajina zveza naravnost cvetela.

Z osebo, ki je kar izginila.

Posledica hitrega načina življenja, globalizacije in nejasnih odnosov je tudi to, da ljudje nenadoma izginejo iz našega življenja. To zna biti zelo težko za osebo, ki ostane v negotovosti.

Ko želita različne stvari.

V 20. se naše preference in način življenja hitro spreminjajo. Ko sta se spoznala, sta imela isto vizijo prihodnosti, čez nekaj let pa se je morda spremenila do te mere, da se ne moreta več uskladiti.

Nekaj vaju vedno povleče nazaj skupaj, potem pa je razhod še bolj boleč.
Nekaj vaju vedno povleče nazaj skupaj, potem pa je razhod še bolj boleč.

V zvezi, narazen, v zvezi, narazen …

Prepoznate ta slavni vzorec? Ti razhodi so lahko še posebej boleči, saj ti vsak ponoven začetek da upanje, da bo tokrat drugače, potem pa se spet razideta.

Razpad zveze, ki se ti vam čez nekaj let zdel smešen.

Skoraj vsak v mladosti hodi z osebo, ki je tako napačna, da je to že smešno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je tip ženske, ki jo boste cenili šele, ko jo boste izgubili