Top 15: modni ženski jesenski in zimski plašči 2018, v katerih boste resnično šik

Kakšni so modni ženski plašči za jesen in zimo 2018? Dober plašč je namreč osnovni jesenski in zimski kos vsakega modnega dekleta in s pravim plaščem ste lahko tudi v hladnejših mesecih modna kraljica. Izbrali smo 15 čudovitih in modnih jesenskih/zimskih plaščev, v katerih boste resnično šik.

Iščete nov plašč? Potem hitro poglejte, kateri so najbolj modni ženski plašči za jesen in zimo 2018. Boste izbrale plašč v stilu trenčkota, usnjeni plašč ali se boste odločile za tvid? Letos so še posebej moderni karirasti plašči, ki prihajajo v kalejdoskopu barv, če pa govorimo o večji investiciji in plašču, ki bo z vami še naslednjih nekaj sezon, potem nikar ne spreglejte plaščev iz kašmirja v klasičnih krojih in s pasom. Zdaj se morate samo še odločiti, kateri od teh dragocenih kosov bo kmalu del vaše garderobe. Da vam bo lažje, smo za vas izbrali top 15 jesenskih in zimskih plaščev, s katerimi ne boste zgrešile.

Galerija – Modni ženski jesenski in zimski plašči 2018, v katerih boste šik

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Holografski” lasje so najbolj vroč (in najbolj čaroben) trend barvanja las 2020