fbpx

Top 15: modni ženski jesenski in zimski plašči 2018, v katerih boste resnično šik

Kakšni so modni ženski plašči za jesen in zimo 2018? Dober plašč je namreč osnovni jesenski in zimski kos vsakega modnega dekleta in s pravim plaščem ste lahko tudi v hladnejših mesecih modna kraljica. Izbrali smo 15 čudovitih in modnih jesenskih/zimskih plaščev, v katerih boste resnično šik.

Iščete nov plašč? Potem hitro poglejte, kateri so najbolj modni ženski plašči za jesen in zimo 2018. Boste izbrale plašč v stilu trenčkota, usnjeni plašč ali se boste odločile za tvid? Letos so še posebej moderni karirasti plašči, ki prihajajo v kalejdoskopu barv, če pa govorimo o večji investiciji in plašču, ki bo z vami še naslednjih nekaj sezon, potem nikar ne spreglejte plaščev iz kašmirja v klasičnih krojih in s pasom. Zdaj se morate samo še odločiti, kateri od teh dragocenih kosov bo kmalu del vaše garderobe. Da vam bo lažje, smo za vas izbrali top 15 jesenskih in zimskih plaščev, s katerimi ne boste zgrešile.

Galerija – Modni ženski jesenski in zimski plašči 2018, v katerih boste šik

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!