Italijanska restavracija in picerija Capriccio: vrhunske italijanske pice izpod rok picopeka

Svoja vrata v Ljubljani na Trubarjevi 52 vrata odpira italijanska restavracija in picerija Capriccio, kjer boste lahko okušali izbrane vrhunske italijanske pice. In v Cappriccu (ime v prevodu pomeni kaprica) bodo naredili vse, kar je v njihovih močeh, da bodo ustregli vašim kapricam. Če jih imate, seveda. Na dan otvoritve, torek 16. oktobra, bo med 12.00 in 18.00 tudi brezplačna degustacija pic, ki jih bo pripravljal picopek.

Osnovne Informacije
Naslov

Capriccio Ljubljana, italijanska restavracija in picerija
Trubarjeva ulica 52
Ljubljana

Urnik

Od ponedeljka do sobote od 11.00 do 23.00, ob nedeljah in praznikih je zaprto.

Kontakt

064 293 988

Stefano Rado, lastnik italijanske restavracije in picerije Capriccio, se je ob prvem obisku zaljubil v zeleno prestolnico Slovenije in se odločil preseliti sem. A Italijan, ki ima v Padovi dve restavraciji, je v mestu pogrešal avtentično ‘ristopizzo’ z italijanskim mojstrom za peko pic. Zato je k sodelovanju povabil Luco, picopeka, s katerim sodelujeta že več kot 20 let, ki bo za vas pripravljal vrhunske italijanske pice. Pa tudi zaprte pice (calzone) in zvite pice (filoncino), kmalu pa bodo ponudbo dopolnili tudi z italijanskimi domačimi testeninami in drugimi jedmi.

Pice bo v italijanski restavraciji in piceriji pripravljal pravi picopek.
Pice bo v italijanski restavraciji in piceriji pripravljal pravi picopek.

Na meniju italijanske restavracije in picerije Capriccio so za zdaj predjedi in pa seveda pice. Te so klasične, veganske, posebne pice, pice z dvojnim testom, pice brez paradižnikove omake, štručke iz testa za pico (filoncini) in calzone. Pice vam pripravijo tudi iz kamutove in brezglutenske moke.

Dodatne Informacije

Več informacij:
capriccio.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Cuckoo Cups odpira Kukušnjak, prav posebno butično trgovino, kot je še ni bilo