7. Vegafest 2019: spoznaj trajnostno življenje!

7. Vegafest 2019: spoznaj trajnostno življenje!

Vegani, vegetarijanci in vsi tisti, ki že lep čas razmišljate o tem, da bi spremenili svoje prehranjevalne navade, boste maja prišli na svoj račun – v srcu prestolnice bo potekal 7. Vegafest 2019, na katerem ne boste le okušali okolju in živalim prijazne veganske hrane, temveč tudi na 50. stojnicah spoznali, društva, podjetja, trgovine, restavracije in ostale ponudnike različnih izdelkov. Čakajo vas tudi predavanja, delavnice, koncerti in veliko drugih trajnostnih izzivov.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Pogačarjev trg, Ljubljana
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Največji festival veganstva Vegafest 2019 bo v srcu prestolnice potekal že sedmo leto in ponovno privabil vegane z vseh koncev Slovenije. Prehranjevanje, prijazno živalim in okolju, posamezniki prakticirajo predvsem zaradi etičnih razlogov in Vegafest je popoln kraj, kjer lahko takšni posamezniki najdejo izdelke, v katerih bodo uživali brez slabe vesti. Če ste tudi vi razmišljali o tem, da bi spremenili svoje prehranjevalne navade, si zabeležite v koledarju 4. maj, ko boste spoznali svet veganstva in trajnostnega življenja.

Na Vegafestu ne boste zgolj okušali veganskih jedi, temveč boste tudi na 50. stojnicah spoznali različna društva, podjetja, trgovine, restavracije in ostale ponudnike ljudem, živalim in okolju prijaznih izdelkov.

Kdo pravi, da je veganski način prehranjevanja dolgočasen?
Kdo pravi, da je veganski način prehranjevanja dolgočasen?

Organizatorji bodo pripravili tudi strokovna predavanja, na katerih boste spoznali svet veganstva. Ljubitelji kuhe pa se boste naučili pripravljati slastne jedi na kuharskih delavnicah. Če praktiricirate načelo zero waste, se  morate udeležiti tudi predavanj o življenju brez odpadkov, na katerih boste gotovo slišali kakšno novost, s katero lahko prispevate v boljši jutri.

Vstop je prost. Vse, kar morate na Vegafest prinesti, je dobra volja in beležka, v katero si boste zapisati vse navdihujoče informacije o trajnostnem načinu življenja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!