fbpx

8 lepotnih trendi, ki jih moški sovražijo, a vam tega nikoli ne bodo povedali

Foto: netflix

Čeprav ženske pogosto eksperimentirajo z različnimi slogi, da bi se izrazile, je zanimivo raziskovati subtilne nianse lepotnih trendov, ki pri nasprotnem spolu morda ne odmevajo tako pozitivno. Lepotni trendi, ki jih razkrivamo v članku, se nekaterim moškim skrivaj zdijo manj privlačni.

Lepota je subjektivna in osebne želje se zelo razlikujejo. Čeprav ti lepotni trendi morda ne odmevajo pri vsakem moškem, je pomembno vedeti, da so okusi in mnenja posameznikov različni. Ključ je v iskanju ravnotežja med osebnim izražanjem in skupnim spoštovanjem.

Lepotni trendi, ki jih moški na skrivaj sovražijo

1. Črtalo za oči

Moški priznavajo, da se jim trend občrtavanja oči zdi nekoliko odveč. Ostre linije in dramatičen pridih lahko včasih odvrnejo pozornost od naravne lepote oči, zaradi česar se mnogi sprašujejo, ali je manj več.

2. Rdeča šminka

Medtem ko se rdeča šminka pogosto slavi kot klasična in močna izbira, nekateri moški priznavajo, da imajo raje bolj subtilno barvo ustnic. Drznost rdeče je lahko zastrašujoča in mnogi skrivaj cenijo bolj zamolkel ali naraven odtenek, ki dopolnjuje splošno estetiko.

lepotni trendi
Moški ne posvečajo pretirane pozornosti lepotnim trendom, opazijo pa tiste, ki jim gredo zelo na živce.
Foto: Andrey/Unsplash

3. Dolgi umetni nohti

Dolgi, dovršeno oblikovani umetni nohti so postali priljubljen trend, vendar niso vsi navdušeni nad klik-klak zvokom, ki ga oddajajo, ali morebitnimi nevšečnostmi v bolj intimnih trenutkih. Nekateri moški priznavajo, da krajši naravni nohti niso le bolj praktični, ampak tudi vizualno privlačni.

4. Lažna porjavelost

Iskanje popolnega sončnega sijaja je privedlo do vsesplošne priljubljenosti lažnih izdelkov za porjavitev. Vendar pa nekateri moški dajejo prednost naravnemu tonu kože, pri čemer se jim zdi oranžni odtenek, ki lahko spremlja močno ponarejeno porjavelost, manj privlačen.

Nekatere sovražijo lepotne trende, druge se jih naučijo sprejeti. Foto. Hayley/Unsplash

5. Bleščeče ustnice

Bleščeče ustnice lahko dodajo pridih glamurja, vendar nekateri moški menijo, da lesk moti. Tekstura in potencialni prenos bleščic sta lahko zaskrbljujoča, zaradi česar si mnogi na skrivaj hrepenijo po bolj gladkem in nevpadljivem videzu ustnic.

6. Prevelika sončna očala

Medtem ko so prevelika sončna očala priljubljen dodatek mnogih žensk, nekateri moški priznavajo, da zamujajo priložnost, da bi videli naraven izraz v očeh svoje partnerke.

7. Kratki lasje

Kratki lasje so postali priljubljeni zaradi svoje drzne in ostre privlačnosti, vendar tega trenda ne podpira vsak moški. Nekaterim se zdijo daljše frizure bolj ženstvene in jih povezujejo z brezčasno eleganco ter izražajo prednost vsestranskosti in romantični privlačnosti.

Foto: Trovato/Unsplash

8. Umetne trepalnice

Umetne trepalnice lahko poudarijo oči, vendar nekateri moški razkrivajo, da cenijo preprostost naravnih trepalnic.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.