fbpx

The Family Plan: ko se družinski izlet spremeni v akcijsko komedijo

Na Apple TV od 15. december 2023

Foto: Apple TV

Apple TV+ predstavlja svoj novi film "The Family Plan", ki na zaslone prihaja 15. decembra 2023. V tej akcijski komediji igra Mark Wahlberg, ki se iz običajnega prodajalca avtomobilov prelevi v elitnega vladnega morilca. Film, ki združuje napetost in humor, obljublja nepozabno družinsko avanturo.

“The Family Plan” je zgodba o Danu Morganu (igra ga Mark Wahlberg), ki živi mirno predmestno življenje kot predan mož in oče treh otrok ter uspešen prodajalec avtomobilov. Toda to je le polovica zgodbe. Desetletja nazaj je bil Dan elitni vladni morilec, zadolžen za odstranjevanje najnevarnejših groženj svetu. Ko ga preteklost dohiti in sovražniki iz preteklosti začnejo slediti njegovim stopinjam, se Dan odpravi na nepričakovano družinsko potovanje po celi državi do Las Vegasa, da bi zaščitil svojo družino. Njegova žena (igra jo Michelle Monaghan) in otroci, ki o njegovi pravi identiteti ne vedo nič, so nepričakovano vključeni v to avanturo.

Film “The Family Plan” je ocenjen kot PG-13 in združuje akcijo ter komedijo, kar je precej redka kombinacija za družinske filme. Zvezdniška zasedba, ki vključuje tudi Zoe Colletti, Van Crosby, Said Taghmaoui, Maggie Q in Ciaran Hinds, obljublja odlične igralske predstave. Režijo filma je prevzel Simon Cellan Jones, scenarij pa je napisal David Coggeshall. Producenti filma so David Ellison in Dana Goldberg.

Foto: Apple TV

Trenutno še ni kritiških ocen ali ocen občinstva, saj film še ni bil uradno izdan. Kljub temu pa zanimanje za film narašča, saj Apple TV+ postaja vse bolj priljubljena platforma za kakovostne in izvirne vsebine. “The Family Plan” je le ena izmed mnogih prihajajočih izdaj, ki bodo zagotovo pritegnile pozornost gledalcev po vsem svetu.

Foto: Apple TV

Zdi se, da bo “The Family Plan” pritegnil različne starostne skupine, saj kombinira elemente družinske zabave in akcijske napetosti. Bo ta film postal nov hit na Apple TV+? Samo čas bo pokazal. Do takrat pa nas čaka razburljivo pričakovanje, ali bo Dan Morganu uspelo ohraniti skrivnost svoje preteklosti, medtem ko bo svojo družino vodil skozi serijo nepredvidljivih dogodivščin​​​​​​​​​​​​.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.