fbpx

Električni supermotocikel Verge TS Pro California Edition: oranžna električna zver, ki zre v prihodnost

Verge TS Pro California Edition

Verge TS Pro California Edition
Foto: Verge

V svetu, kjer so motocikli pogosto sinonim za bencinske motorje, je oranžno obarvana električna zverina Verge TS Pro California Edition, predstavljena na avtomobilskem salonu v Los Angelesu 2023, obljubila svetlo prihodnost na dveh kolesih. Ta motocikel ni le še ena električna igračka, ampak pravo umetniško delo, navdihnjeno s kalifornijskim makom, ki z oranžno barvo osvetljuje mestne ulice.


Z inovativnim pristopom, kjer je zadnje kolo hkrati motor, Verge TS Pro California Edition ni samo motocikel iz prihodnosti, ampak je motocikel, ki piše prihodnost. Z impresivnimi 1.000 Nm navora in vrhunsko hitrostjo 200 km/h je jasno, da gre za motocikel, ki se požene naprej z neverjetno hitrostjo – pospešek od 0 do 100 km/h v samo 3,5 sekunde je kot skok v hiperprostor. Ta motocikel je kot Batmanov Batpod, le da je oblečen v svetlečo oranžno in ne potrebuje Gotham Cityja za svoj nastop. Sedež iz perforiranega usnja z oranžnimi pikami “obljublja udobje”, ki ga ne najdemo na običajnih motociklih, in digitalni zaslon ob zagonu pozdravi z animacijo, ki je kul kot rock koncert.
Foto: Verge
Foto: Verge
Foto: Verge
Foto: Verge
Foto: Verge
Foto: Verge

Vendar pa ni vse tako popolno. Višina sedeža bi lahko bila izziv za manjše voznike, smerniki so kot pri igri skrivalnic, kar ni najbolj praktično na cesti, in osrednji opornik bi lahko povzročil nekaj nezaupanja. Cena, ki se giblje od 24.000 do 47.100 dolarjev, je kot skok v hladno vodo – osvežujoča, a morda malce šokantna. Vendar, kot pravijo, revolucija ni poceni. Verge TS Pro California Edition je več kot le motocikel; je izjava, ki v oranžni barvi prinaša revolucijo v svet električnih motociklov.

Foto: Verge

Verge TS Pro California Edition konec koncev ni samo motocikel, je simbol električne prihodnosti, ki se ne boji izstopati. Je izjava o drznosti in inovacijah, ki obljublja, da bo električna prihodnost prišla v stilu. In če se boste kdaj znašli na njem, vozeč se v sončnem zahodu, se spomnite: niste le voznik, ste pionir na poti v svetlo prihodnost električnih motociklov.

Dodatne Informacije

vergemotorcycles.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.