fbpx

8 pravil za zmenke, da boste v 2022 našli ljubezen

Foto: twenty20

Ste samski in vas zanima, kako bi svoj status lahko v letu 2022 spremenili? Preverite, kaj morate narediti, da bi se to spremenilo. Trendi za zmenke v letu 2022 vam bodo pomagali najti pravo osebo.

Novo leto, staro razmerje: status – samski. Iskanje uspešne zveze se ne zgodi čez noč. Če nočete biti samski, morate ukrepati. Predstavljamo vam pravila za zmenke, da boste preko njih našli pravo ljubezen.

Spremenite svoj odnos do zmenkov

Če začnete s pristopom, da nikoli ne boste našli nikogar, se ne čudite, ko je res tako. Zato glavo gor, malo optimizma in v nove zmage. Verjemite – izmed vseh ljudi na tem svetu, se bo zagotovo našla vsaj ena oseba, ki vam bo ustrezala. Ne obupajte, saj veste, kako dragoceni ste in koliko ljubezni lahko daste.

Ne jemljite zmenkov preveč resno

Ključno je, da se zabavate in se podate na pustolovščino brez končnih pričakovanj, hkrati pa se zavedate, da brez zmenkov ne morete pričakovati, da boste našli partnerja. Ko se enkrat podate v novo razmerje, lahko postavite temelje in gradite nadaljnjo pot vajine zveze.

Bodite realni v svojih pričakovanjih! Foto: Josh Willink / Pexels

Vzemite usodo v svoje roke

Ne prepustite svojega ljubezenskega življenja naključju! Zavrnite misel, da vam bo usoda prinesla tistega pravega, naredite raje konkretne korake, da spremenite svoje ljubezensko življenje. Status vašega razmerja je izključno vaša odgovornost!

Edini izhod iz pekla je skozi pekel

Zmenki so včasih grozni, saj se ljudje predstavljajo drugačne, kakršni so v resnici. Tisti nasmejani fant je v resnici zelo neprijeten. Toda edini izhod iz pekla je, da greste skozenj in končno pridete do luči na koncu tunela in prave osebe.

Bodite realni v svojih pričakovanjih

Nihče ni popoln, niti vi, zato bodite realni v svojih pričakovanjih. Seveda ne trdimo, da morate sprejeti manj, kot si zaslužite, vsi si zaslužimo ljubezen – a princ na belem konju in princeske v gradovih, ki jih morate rešiti, bi morale ostati v pravljicah, s katerimi ste končali pred mnogo leti. Resničnost je lahko lepa, če se znebite idealiziranih pričakovanj.

Pomembno je, da imate skupne interese

Nasprotja se privlačijo, to smo že tisočkrat slišali. Morda vas privlači nekdo, ki vam je skrivnosten, ker je drugačen od vas, a na koncu dneva se boste najbolje počutili ob osebi, ki vas razume in s katero si lahko delite interese. Zapomnite si to!

Odprite svoje srce. Foto: Allan Dias / Unsplash

Dajte čas novim ljudem

Prvi vtis je pomemben, a pogosto, ko gre za zmenke, je lahko napačen. Kolikokrat ste bili sprva precej drugačni od tega, kakršni ste, samo zato, ker vas je zgrabila panika? Zato dajte novi zvezi malo časa in se šele nato odločite, ali je prava za vas ali ne.

Ne navezujte se takoj

Pustite čustva ob strani. Ne verjemite, da ste se takoj, zaljubili v novo osebo, ki ste jo pravkar srečali. Zmenki so z namenom, so spoznavanje osebe in dober način za začetek nove zveze. Ljubezen in iskrena resnejša čustva pa pridejo šele po določenem času in globljem poznavanju.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!