fbpx

8 stvari, ki si jih moški želi slišati od partnerke

Foto: Joey Nicotra / Unsplash

Smo si res tako različni? Ženska rada sliši pohvale na svoj račun, pa jih tudi moški? Seveda. Prav željni so pozornosti in pohval. Torej, drage ženske, kaj še čakate, hitro jim povejte, da jih imate rade, ker so to, kar so!

Čeprav moški veljajo za manj čustvene od žensk in večinoma ne marajo izmenjavanja nežnosti v javnosti, določene stvari radi slišijo od partnerke, nekaj vam jih predstavljamo.

1. Radi slišijo, da so lepi

Tudi moški imajo radi majhne znake pozornosti, ne samo materialne, ampak tudi besedne. Tako kot ženske radi slišijo, da so se lepo uredili. Radi vedo, da je njihov trud opažen in radi slišijo, ko jim nekdo pove, da so lepi.

2. Vedite, da je nekdo ponosen nanje

Čeprav so moški na splošno tretirani kakor osebe brez čustev ali da jih skrivajo ali da se posmehujejo tistim, ki svojim partnerjem izkazujejo javne znake pozornosti – moški radi vedo, da je nekdo ponosen nanje, čeprav se ne zdi, da si to želijo.

Povejte mu, da se je lepo uredil. Foto: Jens Lindner / Unsplash

3. Všeč jim je, ko opazite spremembe na njem

Nekateri moški veliko vlagajo v svoj videz in v svoje telo. Trdo telovadijo, da pridobijo mišice na trebuhu, bicepsih, jedo zdravo hrano. A včasih jim primanjkuje motivacije. Z opazovanjem in poudarjanjem sprememb na njegovem telesu mu dajete vedeti, da vidite njegov trud in vztrajnost. Morda bo to njegova izgubljena motivacija.

4. Želijo se počutiti zaželene

Od moških se vedno pričakuje, da bodo naredili prvi korak, da bodo začeli z nežnimi in čutnimi dotiki. Zato se pogosto počutijo, kot da edini nekaj poskušajo in se trudijo za odnos. Če želite to spremeniti, naslednjič prevzemite vlogo in dajte moškemu občutek, da se nekdo bori zanj in da si ga nekdo želi.

5. Moški imajo željo, da se odprejo

Moški morda niso najboljši v komunikaciji, imajo pa tudi stvari, o čemer želijo govoriti, a ne vedo, kako. Spodbujajte svojega moškega k pogovoru, dajte mu priložnost, da se izrazi, naj se malce razjezi, če ga teži nekaj, nad čimer se želi pritoževati. Komunikacija je izredno pomembna, zato bodite pozorni, da ne govorite samo vi.

6. Vsi moški niso nezanesljivi

Ljudem je na splošno težko zaupati, moškim pa še težje, ker je splošno znano, da jim ni mogoče zaupati. Naslednjič, ko srečate prijatelja ali partnerja – mu povejte, da mu zaupate. Povejte mu, da mu zaupate bodisi na ljubezenski ravni bodisi na splošno.

Povejte mu, da ima lepo grajeno telo. Foto: Henri Meilhac / Unsplash

7. Želijo slišati čarobno besedo – hvala

Malenkosti so tiste, ki največ pomenijo tako vam kot njemu. Zato ljudje pogosto pozabljajo na to čarobno besedo hvala, ki jim veliko pomeni. Pokažite mu, da vidite in cenite to, kar počne, zase, za vas ali za druge ali pa se mu preprosto zahvalite, da je ob vas.

8. Želijo čutiti, da vas osrečujejo

Ženske imajo rade, da se moški trudijo okoli njih in ženske jim v vsej tej njihovi vnemi pozabijo povedati, da to cenijo in da jih to osrečuje. Lepa gesta, objem, majhno darilo, smeh. Ne glede na to, kaj je, je pomembno, da mu poveste, da ste srečni, da uživate v trenutkih z njim.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!