fbpx

Adam Lavine iz Maroon 5 v novem videospotu pokaže golo zadnjico

Adam Lavine v This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfu*ker.

Skupina Maroon 5 ima sloves, da vzbuja pozornost s svojimi videospoti. Za to se ima v veliki meri zahvaliti glavnemu pevcu Adamu Levinu, ki ga je revija People leta 2013 okronala za najbolj seksi moškega na svetu. Pred spotom za singl Sugar, ki je zbral že prek pol milijarde ogledov na YouTubu, je šokiral s krvavim spotom za Animals, ki ga je posnel z ženo Behati Prinsloo in so mu očitali seksualno nasilje nad ženskami. Tokrat Adam dviga prah in temperaturo deklet s svojo golo zadnjico, skladba pa z naslovom This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfu*ker.

Maroon 5 so na splet fliknili spot za njihov aktualni singl This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfu*ker iz albuma V, v katerem njihov frontman Adam Lavine zopet posladka ženski del občinstva. Potem, ko nas je skupina s prejšnjim singlom Sugar omehčala z romantičnimi gestami, so tokrat zopet v ospredje potisnili Adama, za katerega pravijo, da člane skupine izbira glede na videz, da sam vedno izpade najlepši.

PREBERITE ŠE: S prstom se dotaknite zaslona in postanite del videospota

Goli Adam Lavine v This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfu*ker.
Goli Adam Lavine v This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfu*ker.

Tokrat se dekleta lahko za hip napasejo na njegovi goli zadnjici, video pa sicer prikazuje skupino med nastopom na sloviti Wembley Areni v Londonu.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.