Kje si lahko ogledamo finale Lige prvakov 2015 v navijaškem vzdušju (lokacije)

Ogled finala Lige prvakov 2015

Vročica narašča. Finale Lige prvakov 2015 je tik pred vrati. Le še nekaj dni nas namreč loči od dneva, ko bo padel zastor nad sezono 2014/15. V sobotojo 6. junija 2015 se bosta za najbolj čislan klubski naslov udarila Barcelona z Lionelom Messijem na čelu in Juventus z zimzelenim Gianluigi Buffonom v vratih. In ker ga poleg nogometnega stadiona ni boljšega navijaškega mesta kot navijaško obarvani lokali, ki ob velikih tekmah velja za nekakšen podaljšek stadiona, smo za vas zbrali točke, kjer si boste lahko ogledal prenos finalne tekme.

Napetost pred tekmo za najžlahtnejšo nogometno klubsko trofejo iz dneva v dan narašča, vrelišče pa bo dosegla to soboto, 6. junija 2015 ob 20.45, ko si bosta na olimpijskem stadionu v Berlinu v finalu Lige prvakov nasproti stala španski prvak Barcelona in italijanski prvak Juventus. Slednje gre prvič po trojček lovorik, katalonskemu moštvu pa se to lahko posreči tretjič.

PREBERITE ŠE: Prvič v zgodovini igre FIFA: ženske reprezentance v nogometni simulaciji FIFA 2016

Blaugrana proti Stari dami.
Blaugrana proti Stari dami.

Ker se verjetno do ta trenutek najbolj iskanega koščka papirja niste dokopali, vam ponujamo, da pravo navijaško vzdušje okusite v enem od naslednjih lokalov, kjer bodo prenašali finalno tekmo tega najmočnejšega evropskega klubskega tekmovanja.

Hiša Športa (za navijače Barcelone)

Breg 3, Ljubljana
Informacije: fcbarcelona.si

Arena Play & Party

Šmartinska 152, Ljubljana
Informacije: arena.si

Jet bar

Šubičeva ulica 1
Informacije: facebook.com

Kavarna Bazen (bazen Kranj)

Stara cesta 25a, Kranj
Informacije: napovednik.com

KluBar

Slovenski trg 7, Kranj
Informacije: klubar.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 minut za lepo rit, vaje za rit brez pripomočkov l Pamela Reif