ADCASE: “airbag” za vaš pametni telefon

ADCASE bo uspešno zaščitil vaš telefon.

Ali se vam velikokrat zgodi, da se vam telefon izmuzne iz rok in konča na tleh? Vaše trpljenje ob opazovanju padajočega telefona kmalu več ne bo mučno. Zaščitili ga boste lahko s prav posebnim etuijem.

Philip Frenzel, študent strojništva na nemški Univerzi Aalen, je izumil ADCASE, ki bo vaš telefon zaščitil pred padci. Inovacija uporablja senzorje, ki med prostim padanjem sprožijo kovinske ‘izrastke’. Te lahko preprosto vstavite nazaj v etui in jih ponovno uporabite.

Frenzlov izum je bil nedavno opažen na novičarski platformi Reddit. Med drugim je v svoji domovini prejel cenjeno nagrado, ki jo vsakoletno podejljuje društvo German Society for Mechatronics.

ADCASE bo uspešno zaščitil vaš telefon.
ADCASE bo uspešno zaščitil vaš telefon.

Frenzel je sprva razmišljal, da bi bila zaščiti namenjena zračna blazina, izdelana iz pene. Zaradi tega, ker je menil, da takšen dizajn ni praktičen, se je odločil, da zasnuje kovinsko zaščito za telefon. Philip je s svojo ekipo potreboval približno dve leti in pol, da je projekt uspešno pripeljal do konca. ADCASE, ki naj bi se prilegal novejšim iPhonom, lahko na Kickstarterju pričakujemo že na začetku julija.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ad-case.de

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Samsung Galaxy: Sledite ritmu, sledite tehnologiji