Koncert: Ólafur Arnalds, najpopularnejši islandski glasbenik, prihaja v Cankarjev dom

Ólafur Arnalds, najpopularnejši islandski glasbenih, prihaja oktobra v Cankarjev dom v Ljubljano. Skupaj s svojimi glasbeniki ter posebnimi inštrumenti, bo Ólafur Arnalds na odrih Cankarjevega doma nastopil 13. oktobra 2018. V središču pozornosti bosta gotovo mehanična klavirja s programsko opremo, ki generira posebno zvočno podobo ter je kreacija Ólafurja in njegove ekipe. Vstopnice za nepozabno jazz ambientalno izkušnjo so že v prodaji.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Cankarjev dom

Organizator

Cankarjev dom

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

18,00 €

Ólafur Arnalds, najpopularnejši islandski glasbenih, prihaja oktobra v Cankarjev dom v Ljubljano. Prisluhnili mu bomo lahko 13. oktobra 2018 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. Po projektu Island Songs ter pisanju glasbene podlage za televizijski seriji Broadchurch in Philip K. Dick’s Electric Dreams Ólafur pripravlja novo jazz ambientalno izkušnjo. Avgusta izide nov album re:member, ki si ga obetamo slišati tudi na oktobrskem koncertu. Na koncertu pa bosta zagotovo v središču pozornosti mehanična klavirja povezana s programsko opremo, ki generira edinstveno zvočno kuliso. Klavirja sta izvirna kreacija Ólafurja Arnaldsa in njegove ekipe. Za lažje čakanje na koncert lahko prisluhnete spodnjemu singlu iz prihajajočega istoimenskega albuma. Vstopnice za dogodek so že v prodaji.

PREBERITE ŠE: Koncert: Rdečelasi Ed Sheeran avgusta 2018 na Dunaju

Dodatne Informacije

Več informacij:
cd-cc.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
29. Slovenski oglaševalski festival 10. septembra v Ljubljani