fbpx

Adidas Gazelle v poletni espadrila verziji: To so Espirazelle, ki vas bodo navdušile

CLOT x Adidas

Foto: adidas

Sodelovanje med CLOT in Adidas Originals potrjuje, zakaj so tovrstna partnerstva tako pomembna za modno industrijo. CLOT x adidas Gazelle niso le superge saj gre za združevanje modne trende, kakovost in ekskluzivnost, ki jo iščejo sodobni potrošniki

V zadnjih letih so sodelovanja v modni industriji dobila novo raven kreativnosti in vpliva, kar vodi v inovativne in trendovske izdelke. Vrhunec tega trenda je nedavno sodelovanje med ikoničnima blagovnima znamkama CLOT in adidas Originals, ki ponovno potrjujejo svoje partnerstvo z najnovejšim izdelkom: supergami Gazelle, imenovanimi “espirazella”.

Foto: Clot

Edison Chen, soustanovitelj znamke CLOT, je zasnoval te inovativne superge z združevanjem klasičnega videza Adidasovih Gazelle z espadrilami, kar je ustvarilo edinstveno estetiko, primerno za toplo sezono. Posebnost teh superg je njihova visokokakovostna tkana tekstura, ki prekriva zgornji del in jezik obutve, kar zagotavlja, da je vsak par resnično unikaten. Vezalke, narejene iz vrvi, in rekonstruirane tri črte iz drobnih perlic dodajo še dodaten pečat elegance in prefinjenosti.

CLOT x adidas Gazelle novi trend

Najbolj opazna lastnost CLOT x adidas Gazelle je brez dvoma njihov podplat. Ta večplastni element, obogaten s pletenimi detajli, ne le izboljša estetski videz, temveč zagotavlja tudi izboljšano udobje in vzdržljivost. Tako so superge ne le modne, ampak tudi funkcionalne, kar je ključnega pomena za vsakodnevno nošenje.

Foto; Clot Adidas

Superge so primerne so tako za priložnostne dnevne izlete kot za večerne dogodke, kjer želite dodati poseben modni poudarek svoji garderobi. Njihova nevtralna, a vseeno izstopajoča estetika omogoča, da se ujamejo z različnimi stili in barvnimi kombinacijami.

Foto; Clot Adidas

Poleg tega je CLOT znano po svojem osredotočanju na detajle in inovativnost, kar v kombinaciji z adidasovim znanjem in izkušnjami na področju oblikovanja športne obutve ustvarja produkt, ki ne le sledi trenutnim trendom, ampak jih v mnogih pogledih tudi postavlja. Ta model se izkaže tudi z visokokakovostnimi materiali, kot so posebno tkan zgornji del in detajli iz perl, ki zagotavljajo dolgotrajno trajnost in udobje.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.