fbpx

KAROO Adventure: prikolica, ki očara z inovativnostjo, modularnostjo in udobjem

Popolna izbira za vse ljubitelje avantur in udobja

Foto: Karoo
Zadnjič posodobljeno:

Karoo Adventure je nova prikolica, ki združuje inovativne funkcije, kompaktnost in udobje za vse, ki uživajo v avanturah v naravi.

Karoo Adventure je odlična izbira za vse, ki iščejo prilagodljivo, udobno in sodobno prikolico. Ta finski čudež združuje lahkotnost, aerodinamičnost in neverjetno prilagodljivost, zaradi česar je popolna za vse vrste avantur. Z maso manj kot 750 kg, lahko to prikolico vlečete z običajnim SUV-jem ali celo električnim vozilom​ (wallpaper.com)​​ (Karoo Camper)​.

Foto: Karoo

Karoo Adventure je opremljena s 6 kWh litij-ionsko baterijo in sončnimi paneli, kar omogoča popolno avtonomijo zunaj električnega omrežja. S to energijo lahko napolnite e-kolesa in e-skiroje ter osvetlite in napajate vse naprave v prikolici​.

Foto: Karoo

Notranjost je zasnovana za maksimalno prilagodljivost. Glavni bivalni prostor se lahko spremeni iz dnevne sobe v spalnico ali celo v tovorni prostor. Na voljo je tudi možnost dodatnega ležišča za otroke, kar omogoča udobno spanje za celotno družino​​.

Foto: Karoo
Foto: Karoo
Foto: Karoo
Foto: Karoo

Ena izmed najbolj zanimivih funkcij Karoo Adventure je skrita kopalnica, ki se nahaja za drsnim hladilnikom. Kopalnica vključuje tuš, kasetno stranišče in sušilno stojalo za oblačila. Kuhinja je dvojne narave, saj omogoča kuhanje tako znotraj kot zunaj, s potegnjenim plinskim kuhalnikom in umivalnikom.

Karoo Adventure ponuja veliko prostora za shranjevanje, vključno s širokimi vrati, ki omogočajo enostaven dostop do notranjosti in nalaganje opreme. Velika stranska okna omogočajo obilico naravne svetlobe in panoramski razgled, kar ustvarja občutek odprtosti in povezanosti z naravo​​.


Z mobilno aplikacijo Karoo lahko nadzorujete osvetlitev, ključavnice, temperaturo in preverite stanje prikolice na daljavo. Tako boste vedno na tekočem z njenim stanjem in lokacijo, kar zagotavlja dodatno varnost in udobje​.

Idealna prikolica za sodobnega pustolovca

Karoo Adventure je prikolica, ki združuje najboljše iz obeh svetov – kompaktnost in lahkotnost s sodobnimi funkcijami in udobjem. Njena prilagodljivost, energetska učinkovitost in inovativne rešitve jo postavljajo v sam vrh izbire za vse ljubitelje avantur v naravi. S ceno okoli 30.000 evrov je tudi cenovno dostopna izbira za vse, ki si želijo nepozabnih pustolovščin​.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.