Udarno barvno paleto nosi tudi pevka Gaja Prestor.

adidas ZX 2K BOOST: najprivlačnejši in najudobnejši copat letošnje jeseni

Zadnjič posodobljeno: :

Novi modeli copat adidas ZX 2K BOOST, ki so zdaj na voljo tudi v Sloveniji, bodo v hladno jesen vnesli drzno igrivost in inovativnost. Dizajn serije ZX se že od leta 1984 uvršča v sam vrh oblikovanja modnih copat, ki jih navdihujejo tekaški modeli s pridihom preteklosti.

Edinstven copat adidas ZX 2K BOOST se tokrat predstavlja v svoji najmehkejši različici in po več kot 30. letih ostaja najbolj inovativen predstavnik linije adidas Originals. Z udarno barvno paleto in dizajnom, ki meji na estetsko drugačnost, bo to jesen na ulicah puščal ustvarjalen modni odtis in navdušil vse ljubitelje nekonvencionalnosti.

Pevka Nika Krmec se zaveda, da je ZX veliko več kot le udobna obutev.

Z robustno kombinacijo tekaške tehnologije in sodobne estetike je to eden najbolj progresivnih modelov modne družine adidas Originals. Dizajn zaznamujejo osupljivost, nesmiselnost in drugačnost, inovativna izdelava pa med nošenjem prinaša “nenavadno zadovoljujoč” občutek. Zgornji del čevlja je izdelan iz inženirske mreže, obdelane z varjenimi plastmi in brezjezično konstrukcijo, ki zagotavlja udobno prileganje gležnju. V jesenski sezoni adidas Originals prinaša ZX 2K BOOST v zanimivih barvnih paletah ombre. Ženski model ima bel mrežasti zgornji del z barvnim podplatom, ki se iz prstov prelije iz živo roza v modro barvo, podplat na moškem modelu pa iz modre v živo rdečo barvo.

Akrobata Flipping art je navdušil nov Boost podplat.

Copati adidas ZX 2K BOOST so v izjemno omejenih količinah na voljo v trgovinah Buzz in The Athlete’s Foot.

Dodatne Informacije

adidas.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
6 stvari, ki jih morate čimprej vreči iz svoje omare!