AFS France Marolt letos z letno predstavo 69

Zadnjič posodobljeno: :

Maroltovci nas tudi letos vabijo na letno produkcijo 69, ki nas bo letos skozi preteklost popeljala v svet ljudskega plesa, petja in glasbe. Plesna predstava bo v soboto, 27. maja, in v nedeljo, 28. maja, ob v Linhartovi dvorani v Cankarjevem domu. Na odru se bo z barvitimi točkami skozi preteklost sprehodilo več kot 50 plesalcev in glasbenikov.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Linhartova dvorana, Cankarjev dom, Ljubljana

Organizator

AFS France Marolt

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 8 € dalje

S plesno predstavo 69 se bodo pri AFS France Marolt odmaknili od tradicionalnih zasnov in pristopov k plesni produkciji ter poskušali angažirano odgovoriti na ključna vprašanja (po)ustvarjalnih konceptov plesa na Slovenskem.

PREBERITE ŠE: Filmski festival Kino Otok 2017

Tudi letos pri AFS France Marolt pripravljajo letno plesno predstavo. (Foto: Anže Mulec)
Tudi letos pri AFS France Marolt pripravljajo letno plesno predstavo. (Foto: Anže Mulec)

Temeljno vprašanje, ki ga bodo z umetniškim (po)ustvarjanjem odprli, je refleksija sprememb odrske umetnosti skozi različna obdobja ustvarjanja, na način, da si bodo ob bok postavili na eni strani dela koreografov starejše generacije in na drugi dela koreografov mlajše generacije.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/afsfrancemarolt

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Prižiganje prazničnih lučk v Ljubljani 2020: kdaj je prižig božičnih lučk?