Je to najboljši snookerski udarec vseh časov?

Je to najboljši udarec v snookerju vseh časov?

Kmalu bo Ljubljana gostila snookerski dogodek Best of Snooker 2017, na katerem bo gostoval tudi največji mojster in pravi magnet tega športa Ronnie O'Sullivan, še prej pa si poglejmo, kako je bil tudi ta v obračunu s Shaunom Murphyje priča udarcu, ki se bo zapisal v zgodovino. Je to najboljši udarec v snookerju vseh časov? Preveri, kako ga je pospremil sam O'Sullivan.

Snooker, biljardni šport, ki se igra na široki mizi, prekriti z debelim zelenim suknom, velja za izjemno natančen šport, ki ne dopušča niti najmanjše napake.

Ronnie O'Sullivan in Shaun Murphy (zadaj)
Ronnie O’Sullivan in Shaun Murphy (zadaj)

Resda nismo strokovnjaki zanj, a za to, da bi ugotovili, da je Shaun Murphy na partiji proti enemu od največjih velemojstrov igre Ronniju O’Sullivanu izvedel enega od najboljših udarec v snookerju vseh časov, niti ni treba biti. Reakcija občinstva pove vse.

PREBERITE ŠE: Pulz petka – nova oblika teka, primerna za vse

https://youtu.be/k24NWFMGfPI
To pa ni zmedlo njegovega nasprotnika, petkratnega svetovnega prvaka, ki je tekmeca v svoji maniri zmlel in ob koncu dneva prevzel vodstvo s 6 : 2. Snooker je sicer postregel že s številnimi vrhunskimi udarci, ki so bili na meji mogočega, in v nadaljevanju si lahko ogledate še nekatere druge označene kot ”neverjetne” iz zadnjega obdobja. Kateri je najboljši, pa presodite sami.

Dodatne Informacije

Več informacij:
twitter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Liteboxer: domača naprava za ritmično vodene vadbe boksa