fbpx

Aktivni moški: Najboljša oprema za pohodništvo

Najboljša oprema za pohodništvo 2021 za moške

Pomlad se počasi bliža. Veseli nas, da temperature naraščajo, a še vedno so pred nami hladni dnevi. Seveda nas to ne sme ovirati pri športni aktivnostmi, pomembno je le, da smo dobro pripravljeni na avanture v naravi.

“Covid omejitve” so nas v zadnjih mesec zagotovo prisilile, da smo končno bolje raziskali naravo v svoji bližini. Mnogi so dejansko našli nov hobi – hojo v hribe in uživanje v naravi. Če ste tudi vi med njimi, ne spreglejte našega izbora oblačil in gadgetov, ki vam bodo dobro služili pri naslednjem podvigu.

Ker je varnost vedno na prvem mestu, je naprej potrebno poskrbeti za dobro obutev. Izbrali smo pohodne čevlje Salewa, h katerim na ledenih in zasneženih poteh lahko dodate več oprijema z derezami Black Diamond. Februar sicer občasno že ponudi nekoliko bolj pomladne dni, vendar so v hribih in visokogorju še vedno zimske temperature, zato naložba v kvalitetna oblačila nikoli ne bo napačna. Priporočamo termo hlače Nordcap, h katerim se lepo poda topla jakna RAB in termo kapa Craft. Za dobre pohodne palice boste vedno hvaležni – izberite pohodne palice Diamond Black. Obvezna oprema za preživetje v naravi pa naj vsebuje tudi nož SOG za vsestransko uporabo, pametno športno uro Garmin in termo posodo Thermos iz nerjavečega jekla. Vso ostalo kramo pa si spakirajte v lahek ruzak Black Diamond.

Zadnja posodobitev 2023-01-12 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov na Amazon Business – BREZ DDV

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – na Amazon.de lahko kupujejo brez davka na dodano vrednost, če se podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobiš tudi posebne popuste in ugodnosti! Z naslednjo povezavo – > REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.