fbpx

Ali ste spolno združljivi s partnerjem?

Foto: Andrea Piacquadio / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

V vajini zvezi moreta obstajati najmanj dve stvari, ki sta osnova za intimno zvezo! Kaj pomeni, če sta partnerja intimno ali spolno združljiva?

Nekateri menijo, da je osnova partnerske združljivosti psihologija odnosov, po drugi strani pa mnogi menijo, da to pomeni določene tehnike, želje in intuitiven odnos.

Pa vendar se mnogi znanstveniki strinjajo, da sta za intimno ali spolno združljivost potrebni dve stvari.

1. Združljivost med partnerjema je nemogoča, če ena stran kategorično ne priznava želja druge.

Včasih si moški ali ženske želijo hitre in strastne ljubezni brez dolge predigre. Vendar je treba razumeti, da je v tej situaciji ključna beseda “včasih”. Če se partner ukvarja le z zadovoljevanjem lastnih potreb, se morate zamisliti, ali ima zveza sploh kakšen potencial. Ko partner misli samo nase in ne spoštuje partnerjevih potreb, je to dober razlog za končanje zveze.

Za spolno združljivost je potrebno razumeti želje nasprotne strani in najti ravnovesje. Pomembno je, da je zadovoljstvo obojestransko!

via GIPHY

2. Razlika v osebnem bioritmu je velika ovira na poti do intimne združljivosti.

En partner si želi ljubezni in pozornosti, drugi pa le spanja.
Če vam je odnos pomemben, potem poiščite optimalen čas dneva, ko sta oba dobro razpoložena, imata energijo in željo. Vaše ure in želje se morajo ujemati.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!