fbpx

Ali veste, da se lahko uresniči vse, kar izgovorite?

Foto: envato

Zato bodite previdni, kaj govorite skozi življenje, saj se vse, kar izgovorite, da si želite v sedanjiku – uresniči. Vsak dan izgovorimo na stotine besed in stavkov.

Pogovore, še posebej intimne s prijatelji in družino, razumemo kot del življenja. Pogosto nam ni treba nadzorovati ali paziti na to, kaj govorimo, ker je potreba po komunikaciji premočna.

Skozi njo lahko ubesedimo žalost ali bolečino, in začasno izgineta. Vendar pa moramo vedeti, da vesolje dojema stavke, ki jih izrečemo, kot ukaze.

Velikokrat ste že slišali, da misli ustvarjajo resničnost. Toda veliko več moči kot misli imajo besede, predvsem tiste, ki so izgovorjene na glas.

Vsaka misel je namreč vibracija, saj smo vibracijska bitja, nenehno vibriramo s tem, kar zavestno in nezavedno mislimo. Včasih se misli manifestirajo, zelo pogosto pa pomislimo na svoje želje, a se v resnici ne manifestirajo. Razlog za to je, da vesolje potrebuje zvok, da bi se želje uresničile v materialnem svetu.

Za manifestacijo veliko bolje služi zvok, saj je on tisti, ki povezuje nematerialno vesolje z materialnim.

Vaš glas je glas vesolja. Foto: BruceMars / Unsplash

Zvok je ena najpomembnejših komponent komunikacije z vesoljem in manifestacijo.

Predstavljajte si svoj um kot balon, v katerem so zbrane vse misli in želje, ki jih imate. Toda energije vsega, kar si želite, ni mogoče preliti iz tega balona v vaše energijsko polje, da bi lahko poslal vibracije v vesolje. Da bi energija vstopila v vaše energijsko polje, potrebuje kanal. Ta kanal in eden najpomembnejših pogojev za manifestacijo želenega je zvok.

Zato je pomembno, da poveste svoje želje. Vse, kar želite, oblikujte v pozitivno izjavo, sestavljeno v sedanjiku, kot da je že realizirana. Povejte jo na glas.

Ko je vaša namera velika, postane močna in takrat vas bo vesolje še močneje podpiralo v tem, kar si želite.

Dejstvo je, da se vsem v življenju dogajajo bolj ali manj dobre stvari in da gremo vsi skozi dogodke, ki včasih niso ravno takšni, kot si želimo. Če pa svoje nezadovoljstvo izrazite tako, da ga izrečete, s tem neposredno zapovedujete vesolju, naj manifestira izrečeno.

Karkoli želite, povejte z eno ali več besedami – na glas!

Govori pozitivne besede. Foto: Nine Koepfer / Unsplash

Ljubezen, zdravje, delo, družina, sreča, zadovoljstvo, denar, materialna sredstva – vse lahko imate, če to poveste na glas v sedanjiku.

Recite:
Imam ljubezen!
Sem zdrava.
Imam službo.
Imam denar.
Imam hišo.
Sem starš.
Srečen sem.

Pustite domišljiji prosto pot in to povejte na glas!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.