fbpx

Horoskop: Ta znamenja imajo največji ego in svojih napak, nikoli ne priznajo

Foto: Joshua Rawson Harris / Unsplash

Astrologija odkriva razloge, zakaj želijo biti popolni. Nekatera astrološka znamenja ne bodo nikoli priznala svojih napak, dobronamerne nasvete pa bodo razumela kot napad nanje.

Izražen ego, strah pred šibkostjo v očeh drugih, pa tudi potreba, da so vedno popolni in idealni, ki jim je bila vcepljena že od otroštva, so razlogi, zakaj svojih napak nikakor ne bodo priznali.

Le zakaj se imajo za nezmotljive?

Lev

So naravno rojeni voditelji in sovražijo, da jih kdo opozarja na njihove napake. Težava je v tem, da mnogi predstavniki tega ognjenega znamenja živijo s prepričanjem, da so nad drugimi. Astrolog trdijo, da imajo levi kompleks superiornosti, zato ne sprejemajo nobenih kritik.

via GIPHY

Škorpijon

Predstavniki tega znamenja so tako navdušeni nad svojimi cilji in idejami, da včasih pozabijo, da njihovo mnenje morda ni edino pravilno. Običajno so zelo samozavestni, zato so pripravljeni porabiti veliko energije, da bi dokazali, da imajo oni prav.

via GIPHY

Vodnar

Predstavniki tega zračnega znamenja po navadi sprejmejo svojo usodo in vse, kar jim le ta ponuja. A kljub temu imajo veliko dozo trme. Vodnar je precej neodvisen in sprejema odločitve, ne da bi poslušal mnenja drugih, raje jih ignorira.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!