Alpen Bike Capsule: varno zavetje za vaše kolo

Alpen Bike Capsule
Zadnjič posodobljeno: :

Imate probleme s shranjevanjem svojega kolesa? Niste edini, saj ima marsikdo podobno težavo. Na žalost je največ težav s krajami koles, pa tudi primernih 'parkirišč' za kolesa marsikje primanjkuje. Na srečo je Alpen ponudil elegantno rešitev za vse omenjene težave.

Alpen je ena izmed zelo domiselnih pogruntavščin za shranjevanje koles. Narejena je iz močnega in odpornega, pravijo, da skoraj neuničljivega polietilena, ki ima poleg vsega še ključavnico in je lahko trdno privit v tla. Alpen je varno zavetje za vaše kolo, ki bo poskrbelo, da bo vaše kolo tudi ostalo vaše, poleg tega pa ga bo obvarovalo pred negativnimi vremenskimi vplivi. Polkrožno ‘domovanje’ za vaše kolo ima edinstven in patentiran dizajn, ki ponuja vodoodporno zaščito, da ga lahko namestite tudi zunaj svojega doma, v garažo ali temu namenjene skupne prostore.

Polkrožna oblika združuje dizajn in praktičnost v enem. Ne samo da je Alpen že na pogled zanimiv izdelek, je namreč tudi praktičen in omogoča lahek dostop za skoraj vse oblike koles. Alpen ima dovolj prostora za gorska kolesa, tudi tista s širšimi krmili. Poleg prostora za kolesa je na voljo še dovolj prostora za vse vaše kolesarske pripomočke in opremo. Kolesarsko ‘garažo’ Alpen si lahko omislite za 899 ameriških dolarjev.

Galerija slik: Alpen Bike Capsule

Dodatne Informacije

Več informacij:
 alpenstorage.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je svetovni ženski avto leta 2021 – WWCOTY