Pravi razlog, zakaj si Ronaldo pušča kozjo bradico na letošnjem SP v nogometu

Ali po vašem mnenju Ronaldu kozja bradica pristaja?

Ni skrivnost, da ljubitelji brad običajno niso navdušeni nad kozjo bradico. Le redki moški v primeru, da se odločijo za oblikovanje obraznih dlak, vzgojijo brado takšne oblike.

S to ugotovitvijo se ne strinja nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo. Kljub temu, da ni znan po najboljšem smislu za modo, pa je od njega redkokdo pričakoval, da bo na svetovnem prvenstvu navduševal s kozjo bradico. Kaj je botrovalo k tej odločitvi?

Izkazalo se je, da je kozja bradica nastala zaradi šale. Ronaldo je dan pred tekmo s Španijo, ki je potekala v petek, 15. julija, skupaj s soigralcem Ricardom Quaresmo obiskal savno. Po savnanju se je Cristiano začel briti. Ko je na njegovem obrazu ostala le še kozja bradica, se je odločil, da je ne pobrije in jo v primeru, da na tekmi doseže zadetek, pusti rasti do konca turnirja.

Ali po vašem mnenju Ronaldu kozja bradica pristaja?
Ali po vašem mnenju Ronaldu kozja bradica pristaja?

Kot verjetno že veste, se je tekma med Portugalsko in Španijo končala z rezultatom 3:3, pri čemer je Ronaldo nasprotnikovo mrežo zatresel kar 3-krat. Zadetek je dosegel tudi na drugi tekmi skupinskega dela, ko je njegova ekipa proti reprezentanci Maroka slavila z 1:0.

Mnogi sicer menijo, da se za Ronaldovo kozjo bradico skriva globlji pomen. Kratica GOAT, ki v prevodu pomeni kozo, namreč označuje najboljšega vseh časov (Greatest of All Time).

Screenshot_1

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!