fbpx

Soy Georgina / I am Georgina: prihaja dokumentarna serija o dekletu Christiana Ronalda

Jaz sem Georgina

Foto: Netflix

Oboževalci nogometnega asa Christiana Ronalda in vsi, ki vas zanima, kakšno je življenje njegovega dekleta, se lahko razveselite. Na Netflix namreč prihaja težko pričakovana dokumentarna serija Soy Georgina (Jaz sem Georgina). V njej bo mama, manekenka, influencerka in poslovna ženska Georgina Rodriguez razkrila, kako se je njeno življenje čez noč zaradi ljubezni popolnoma spremenilo.

Georgina Rodriguez je nekoč živela povsem povprečno življenje kot plesalka, varuška in prodajalka v modni trgovini Gucci. Nato pa se je zaljubila v nogometnega aduta Christiana Ronalda in postala ena najbolj znanih žensk na svetu.

V seriji Soy Georgina, ki na Netflix prihaja januarja, lahko pričakujemo iskren in čustven prikaz vsakdana ženske, ki je dobesedno čez noč stopila v svet nogometnega in modnega blišča.

27- letna Georgina prihaja iz Argentine, odrasla pa je v mestecu Jaca na severovzhodu Španije. Vedno jo je zanimala moda in leta 2016 ji je uspelo dobiti službo, ki si jo je najbolj želela: delo pri modni hiši Gucci. Tam je tudi spoznala ljubezen svojega življenja, priznanega nogometaša Christiana Ronalda.

Rodriguezova trdi, da verjame v moč usode in da se je zgodilo točno to, kar je bilo paru namenjeno. Ljubezen sta oba začutila na prvi pogled in kmalu za tem se je začela njuna romantična pravljica. Ronaldo in Rodriguezova skupaj vzgajata štiri otroke, trenutno pa pričakujeta še dvojčka.

Kaj pa lahko pričakujemo v seriji Soy Georgina (oz. v angleščini I am Georgina), ki si jo bomo na malih zaslonih lahko ogledali 27. januarja? Napovedniki razkrivajo, da bomo dobili vpogled v intimno plat razkošnega življenja manekenke, poslovne ženske in influencerke ter njene družine. Rodriguezova, ki je povedala, da je Ronaldo zelo dober oče in partner, pa bo v seriji tudi zelo iskrena glede dejstva, da je njeno življenje čez noč postalo povsem drugačno.

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!