fbpx

Samsung Freestyle: zanimiv prenosni projektor, pametni zvočnik in naprava za pravi žur

Samsung Freestyle - je projektor za pravi žur!

Foto: Samsung
Zadnjič posodobljeno: :

Samsung je predstavil zanimiv prenosni projektov v obliki malega valja, ki nosi ime Freestyle. Zmore resolucijo 1080p in bo na voljo za ceno 900 dolarjev. V Evropi predvidevamo, da bo znesek primerljiv.

Samsung namenja to napravo za tiste z brezskrbnim življenjskim slogom in kakopak za nomadske izkušnje. V ospredju je dejstvo, da je Samsung Freestyle prenosna naprava, ki lahko služi v več scenarijih uporabe.

V osnovi je 0,83 kilograma težak LED projektor je sposoben ustvariti samodejno ostrenje, samodejno izravnavo in samodejno uravnavanje slike pri velikosti od 30 do 100 palcev. Ocenjena svetilnost je 550 lumnov, ni zelo svetel, zato boste za najboljšo kakovost slike potrebovali temno sobo, ali noč pod milim nebom.

Prosojni pokrov leče se lahko uporablja za ustvarjanje “razpoložene osvetlitve”, ki jo je mogoče sinhronizirati s katerim koli zvokom, ki se predvaja. Vsebuje tudi 360-stopinjski pet vatni zvočnik in niz mikrofonov za upravljanje na daljavo s sistemom Alexa ali Google Home. Omogoča tudi en HDMI in en priključek USB-C.

Freestyle poganja Tizen, da zagotavlja enako programsko izkušnjo kot Samsungovi pametni televizorji, tako da boste precej dobro pripravljeni na izbiro aplikacij, vključno z Netflixom, ki ga mnogi projektorji vse-v-enem, ki temeljijo na Android TV, ne podpirajo.

Izbirni dodatki vključujejo vodotesno ohišje, baterijo USB-C in podstavek, ki omogoča privijanje projektorja v standardno vtičnico za žarnico E26 in tako tudi napajanje. Precej zanimiv koncept.

Freestyle se zdi idealen spremljevalec videoposnetkov TikTok in drugih družbenih omrežji. Če vas zanimajo banalnosti, kot so lumni, podprti protokoli za pretakanje in druge podobne podrobnosti, potem ta projektor očitno ni namenjen vam. Zanimiva je predvsem forma in mobilnost te naprave. Tudi zato je dobrodošel izdelek v eko sistemu Samsung!

Freestyle, ki je namenjen generaciji Z in milenijcem, je projektor, pametni zvočnik in naprava za ambientalno razsvetljavo, združeni v eno lahko, prenosno napravo.

Top 5 izdelkov blagovne znamke Samsung pri trgovcu Amazon

Znižano za 22,01 EUR3. Najbolje prodajan
Znižano za 97,01 EUR4. Najbolje prodajan

Zadnja posodobitev 2022-08-14 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!