fbpx

Analogue NT – Konzola za nostalgike

Veliko nas je mladost preživelo ob igranju Super Maria na starih konzolah, kot sta Nintendo Entertainment System (NES) in Famicom. Da bi danes podoživeli njihovo veličino, so možnosti omejene in potrebnega je veliko prilagajanja z novo tehnologijo. Analogue NT odpira vrata ponovnemu igranju nostalgičnih iger v najvišji kakovosti.

Nintendo Entertainment System (NES) in Famicom premoreta obsežno knjižnico z več kot 2.000 naslovi najbolj pomembnih iger vseh časov. Podjetje Analogue Interactive je ustvarilo igralno konzolo, ki dopušča igranje starih legendarnih iger brez emulatorjev.

Analogue NT je zasnovan okrog prvotne strojne opreme za popolno doživetje NES igralne izkušnje, ampak s poudarkom na boljši kakovosti zvoka in slike za vse video in audiofile. Igralna konzola je zgrajena iz enega kosa aluminija in podpira stare kasete za NES ter Famicom. To so pa za zdaj vsi podatki, ki jih je podjetje ponudilo na svoji spletni strani. Vse podrobnosti bodo razkrili konec meseca, ko bodo začeli sprejemati tudi prednaročila.

Vsi, ki imate na podstrešju še vedno spravljene stare igre v kakšni zaprašeni škatli, se lahko pripravite na ponovno igranje v stilu stare šole.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.