Sestavine za 4 osebe: 200 g bele polente8 dcl kropa1 žlica masla180 g pasirane skuteščepec drobno sesekljanih zelišč insoli, noževa konica muškatnegaoreščka, žlica oljčnega olja Priprava:Belo polento skuhamo po navodilih v ...
Sestavine za 4 osebe:
200 g bele polente
8 dcl kropa
1 žlica masla
180 g pasirane skute
ščepec drobno sesekljanih zelišč in
soli, noževa konica muškatnega
oreščka, žlica oljčnega olja
Priprava:
Belo polento skuhamo po navodilih v osoljenem
kropu. Med mešanjem dodamo ostale sestavine
in muškatni orešček. Ko se zmes malo
strdi in ohladi, oblikujemo v kroglice, položimo
na liste zelišč in prelijemo z stopljenim maslom,
odišavljenim z muškatnim oreščkom.
Solato lahko poskusimo v restavraciji Kavalino.