fbpx

Apartmaji Pri nas: očarljivi apartmaji v Dolini reke Soče

Apartmaji Pri nas (Foto: Booking.com)

Če še letos niste našli svoje slovenske destinacije, kjer bi preživeli dopust, preverite štirizvezdnične apartmaje Pri nas, ki imajo čudovito lokacijo. Nahajajo se namreč od naši smaragdni Soči, ponujajo pa vso sodobno udobje, vključno z jacuzzijem.

V apartmajih Pri nas, ki jih boste našli v Kobaridu, vam nudijo prijetno bivanje v sodobno opremljenih apartmajih, kjer so za vaše udobje poskrbeli s kančkom svojevrstnosti. V njih preveva očarljiva eleganca in prefinjena kombinacija modernega z udobnim in domačim. Okolica je urejena z velikim vrtom, naravo, odprtim ognjiščem, letno kuhinjo/BBQ, jacuzzijem, samo 300 metrov stran pa vas čaka ponos doline, reka Soča. Cilj je, da si dovolite uživati v naravi, skupaj z vami pa so dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki.

Apartmaji Pri nas (Foto: Booking.com)
Apartmaji Pri nas (Foto: Booking.com)

Kje torej lahko prenočite? Na voljo so vam štiri studii za dve do štiri osebe, večje dvosobno stanovanje, ki sprejme pet ljudi, dve enosobni stanovanji s svojevstno domačnostjo za štiri osebe do pet oseb ter dve simpatični moderni mobilni hiški Soča in Nadiža, namenjeni dvema osebama.

Apartmaji Pri nas - apartma Krn (Foto: Booking.com)
Apartmaji Pri nas – apartma Krn (Foto: Booking.com)
Mobilna hiška Nadiža (Foto: last ponudnika)
Mobilna hiška Nadiža (Foto: last ponudnika)

Svoje bivanje boste tukaj lahko obogateli z doživetji, ki vam jih ponuja zgornje Posočje: športne dejavnosti, občudovanje narave, sprehodi, pohodi v gore, planinarjenje, jahanje, odlična lokalna hrana, domači prehrambni izdelki (mleko, skuta, jogurt, sir, med, zelišča, …), zgodovinske poti (Napoleonov most), obisk “5 voda”, itd.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!