Aplikacija Lickster: postani mojster oralnega zadovoljevanja

Aplikacija Lickster

Zdaj, ko si lahko na telefon prenesete aplikacijo Lickster, lahko rečemo, da obstaja mobilna aplikacija za popolnoma vse. Želite izboljšati svoje veščine oralnega zadovoljevanja? Potem si naložite Lickster. Žena oz. dekle vam bo več kot hvaležna oz. hvaležno!

Velika večina žensk med seksom ne doživi orgazma. Snovalci aplikacije Lickster trdijo, da je žensko veliko lažje potešiti oralno, s to žgečkljivo aplikacijo pa obljubljajo, da boste postali mojster oralnega seksa. Marsikateri moški meni, da je vešč oralnega zadovoljevanja, v resnici pa ‘tam spodaj’ ne ve, kaj je treba zares početi. Lickster vas to nauči. In to ne v teoriji, ampak praksi!

PREBERITE ŠE: Aplikacija i-Ticket: bi za 12 evrov ”vohunili” za redarje?

Za trening jezika.
Za trening jezika

Edino težavo aplikacije Lickster vidimo v tem, da so raziskave pokazale, da je večina pametnih telefonov in tablic bolj umazanih kot straniščna školjka. Zato vam predlagamo, da pred treningom vihtenja jezika dodobra očistite zaslon svoje naprave, da se ne zastrupite z vsemi temi bakterijami, ki živijo na njem. Med učenjem morate namreč lizati zaslon, na katerem se pojavi digitalna vagina. Kako deluje v praksi, si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Čeprav fantje na posnetku delujejo prepričljivo, je treba povedati, da tovrstna aplikacija v resnici ne obstaja, čeprav bi si verjetno marsikatera ženska želela, da bi. Lažemo. V resnici obstaja, a namesto vagine ližete sladoled! Pa vadite na lučki!

Mobilna aplikacija za učenje oralnegega seksa.
Mobilna aplikacija za učenje oralnegega seksa

Dodatne Informacije

Več o avtorjih The Kloons:
youtube.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Aplikacija Any Distance: spremenite svoje treninge v čudovite storyje na Instagramu