Aplikacija UltraTuner – najbolj natančen uglaševalec kitare

Aplikacija UltraTuner je najbolj natančen uglaševalec kitare, kar jih je

Uglaševalci za kitare so odličen kos pribora za brenkače, saj četudi nimate absolutnega posluha, lahko kitaro z elektronskimi uglaševalci do potankosti uglasite. A v današnjih časi so tovrstne naprave že kar odveč, saj njihove funkcije zlahka prevzamejo multipraktični pametni telefoni. Zakaj bi imeli specialen pripomoček, če pa imate lahko uglaševalca kar v obliki aplikacije. UltraTuner je utelesil duh časa. Gre namreč za aplikacijo za uglaševanje kitare za uporabnike iOS in Android naprav, ki je optimizirana tudi za Apple Watch.

Aplikacija UltraTuner je desetkrat bolj natančen uglaševalec kitare kot običajen uglaševalec, ki velja za standard, saj frekvence bere do ± 1/100 poltona (± 1 centa) natančno! Vgrajena ima dva načina, odrskega in za studio ter izjemno uporabniku prijazen vmesnik, ki omogoča dobro preglednost nad dogajanjem, s puščicami pa sporoča ali je ton znižan ali zvišan.

PREBERITE ŠE: Touchless Shutter: Sony z aplikacijo za fotoaparat, ki samodejno sproži, ko pomigamo z roko

Kitaro lahko po novem uglasite tudi s pametno uro Apple Watch.
Kitaro lahko po novem uglasite tudi s pametno uro Apple Watch.

UltraTuner hrani zgodovino uglaševanja inštrumenta, da lahko variacije spremljate skozi čas in deluje z vsemi analognimi ter digitalnimi vmesniki, ki so narejeni za Applove in Android naprave.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ikmultimedia.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!