fbpx

Aplikacije, s katerimi lahko ustvarimo super fotoknjigo

Fotoknjige so postale priljubljen način za shranjevanje in podarjanje spominov. In danes, ko fotografije nastajajo tudi na naših pametnih telefonih, nam lahko do popolne fotoknjige pomagajo kar aplikacije na pametnem telefonu. Tukaj je izbor petih aplikacij, s katerimi bomo lahko ustvarili čudovito fotoknjigo.

Aplikacije za ustvarjanje fotoknjige:

Vukee’s PhotoBook

Ta aplikacija je eden izmed najpreprostejših in najhitrejših načinov, da pripravimo fotoknjigo. Ta je lahko pripravljena in naročena v manj kot dveh minutah. Aplikacija je brezplačna, tiskanje pa seveda ni – cena je odvisna predvsem od dolžine knjige. Aplikacija omogoča, da iz naših fotografij med drugim ustvarimo koledarje in razglednice. Prav tako je na voljo elektronska kopija vsakega izdelka, ki ga želimo natisniti.
Android
Apple

SimplePrints

Tudi SimplePrints je sila preprosta aplikacija. Čeprav nam ne bo dovolila, da ustvarimo koledarje in razglednice kot Vukee, bomo vseeno lahko fotografije urejali in jim dodali napise.
Android
Apple

PREBERITE ŠE: Najboljše aplikacije za boljšo varnost in zasebnost pametnih telefonov

Mosaic

Ta aplikacija v vsaki fotoknjigi dovoljuje le do dvajset fotografij, pa vendar nam ponuja hitre načine in poti do lepe fotoknjige. Aplikacija med drugim uporabnika opozori na preslabo ločljivost fotografije, ki ni primerna za tiskanje, in dovoljuje, da isto knjigo tiskamo večkrat.
Android
Apple

Print Studio

Tudi ta aplikacija uporabniku ponuja več možnosti. Fotografije lahko naročimo namreč tudi kot magnete, posterje, fotostripe, voščilnice …
Android
Apple

Shutterfly

Aplikacija omogoča preprosto izdelavo preprostih fotoknjig. Lahko se sinhroniziramo s Facebookom, Instagramom ali Shutterfly računom (če ga imamo) ter za fotoknjigo uporabimo fotografije, ki jih imamo tam.
Android
Apple

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.