fbpx

Apple razkril zavrnjene dizajne za iPhone

Applovi zavrnjeni dizajni za iPhone

Nedaven sodni proces med znamko Apple in Samsung se je izkazal za pravo zlato jamo strogo varovanih skrivnosti. Sodna saga, ki se je vlekla skoraj pet let in se je končala s priznanjem Severnih Korejcev o kraji intelektualne lastnine, je namreč razkrila številne zanimivosti podjetja iz Silicijeve doline. Med drugim to, da je Apple ustvaril kopico različnih dizajnov za pametni telefon iPhone, ki pa nikoli niso ugledali luči sveta. V nadaljevanju si tako lahko ogledate vse zavrnjene dizajne za pametni telefon iPhone.

Apple je med nedavno sodno bitko s Samsungom med drugim razkril vse svoje zavrnjene dizajne za pametni telefon iPhone. Med njimi se je našel tudi osmerokotni iPhone. Samsung je med drugim izpodbijal dejstvo, da Apple ne more patentirati kvadratnega pametnega telefona z zaobljenim robom, a je bil sodnik gluh za njegove argumente. Na koncu so Severni Korejci pristali na poravnavo in Applu za kršenje intelektualne lastnine na račun nakazali 548 milijonov ameriških dolarjev, kar pa je še vedno skoraj polovica manj od prvotno dodeljenega zneska.

PREBERITE ŠE: Apple: 11 dejstev, ki te bodo šokirala!

Zavrnjeni dizajni za pametni telefon iPhone:

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.