fbpx

Apple TV 4K: najboljši Apple TV doslej

Na letošnjem Keynotu je bil poleg vseh odmevnih novosti predstavljen tudi povsem novi Apple TV. V svet tehnologije prinaša novosti, ki bodo izkušnjo gledanja filmov, oddaj in športnih prireditev še izboljšale.

Apple TV 4K izkorišča HDR tehnologijo v maksimalnih zmožnostih. S podporo HDR 10 in Dolby Vision tehnologije je slika, ki jo pričara Apple TV, naravnost čudovita. S HDR tehnologijo izkorišča bolj primerne piksle, tako pa ustvari bolj žive in barvitejše podobe. Vgrajeni čip A10X deluje dvakrat hitreje kot čip prejšnje generacije Apple TV, njegovo obdelovanje grafike pa je kar štirikrat hitrejše.

Filmi v 4K tehnologiji bodo v Applovi trgovini na voljo po isti ceni, kot so bili na voljo HD filmi, v kolikor pa je vaša knjižnica že polna filmov HD verzijah, bodo pri Applu te brezplačno zamenjali s 4K različicami. Novi Apple TV bo še posebno pisan na kožo športnim navdušencem. Na voljo bo kopica rezultatov in tudi opomniki, kdaj se kakšna prireditev prične ali kakšen je rezultat na tekmi, ki jo trenutno ne spremljate. Preko Apple TV-ja bo možno igrati tudi novonastalo igro Sky, kjer boste skupaj s soigralci iz celega sveta, do maksimuma izkoristili 4K tehnologijo.

Galerija – Apple TV 4K

Dodatne Informacije

Več informacij:
apple.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.