Superfly GT 42 Superboat: sanje ljubiteljev navtične elegance

Superfly GT 42

Superfly GT 42 je neverjetna pojava, ki združuje dirkaške lastnosti z izjemnim družinskim udobjem. Ustvarili so ga pri skandinavskem izdelovalcu čolnov Flying Flipper, ki je tokrat presegel meje možnosti izdelave tovrstnih plovil. Neverjetne steklene površine, znanstvenofantastičen kokpit in notranji dizajn dopolnjuje bizarnih 1880 konjev na zadku.

Superfly GT 42 so oblikovali pri Red Yacht Designu in v sodelovanju s podjetjem Flying Flipper ustvarili čoln, ki ga bodo predstavili na prihajajočem Cannes Yachting Festivalu na čarobni francoski rivieri. Flying Flipper je namreč znan po tem, da je v devetdesetih prejšnjega stoletja ustvaril nekaj rekordnih superčolnov.

O odlikah tega čolna lahko govorijo le slike same, saj gre za izjemen tehnološki podvig. Steklene površine, ki jih dopolnjuje neverjeten notranji dizajn. Je pogumen, drzen in edinstven. V notranjosti se skriva velik bivalni del z dvema kabinama. Lastnikova je pri krmi, medtem ko je v premcu na razpolago soba z ločenima posteljama.

Superfly GT 42 - znanstvena fantastika
Superfly GT 42 – znanstvena fantastika

Motor je seveda kraljevski in ponuja 1881 konjev, ki ta drzno in športno oblikovan čoln poženejo do dobrih 65 vozlov. S tem podatkom pa bo ta čoln po vsej verjetnosti letos eden od hitrejših na svetu.

Galerija slik: Superfly GT 42

Dodatne Informacije

Več informacij:
flyingflipper.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!