fbpx

Arbiana Heritage Hotel: prefinjen hotel v osrčju Raba

Foto: envato

V osrčju mesta Rab stoji prekrasen hotel - Arbiana Heritage Hotel, ki goste v hipu začara s svojo prefinjenostjo in eleganco.

Rab je eden najlepših jadranskih otokov, ki vabi s svojimi borovci, modrino Jadranskega morja in čudovito arhitekturo iz obdobja rimskega cesarstva. Arbiana Heritage Hotel je prava oaza miru, ki se nahaja v starem mestnem jedru, v središču dogajanja, a obenem nudi sproščen oddih, daleč od vsakodnevnih skrbi. »Mesto, kjer se boste počutili kot doma, čeprav boste na stotine kilometrov stran od doma,« se glasi filozofija hotela.

Luksuzni butični hotel je umeščen v zgodovinsko hotelsko stavbo, v kateri je mogoče prepoznati secesijsko arhitekturno dediščino, ki pa sobiva v sožitju s sodobnostjo. Arbiana Heritage Hotel leži tik ob rivi in se lahko pohvali z okusno opremljenimi sobami, ki se razgledujejo na staro mestno jedro in morje.

Foto: Booking.com

Restavracija Agatini vrtovi

Pričakujete lahko vrhunsko postrežbo, saj je prav ta glavna nit hotelske nastanitve. Vse zaposleni se bodo namreč po najboljših močeh potrudili, da boste preživeli brezskrbne in nepozabne počitnice v objemu prekrasne rabske idile. V ta namen vas v kopalnici pričaka tudi toaletni set s potrebščinami, ki dišijo po sredozemski naravi.

Agatini vrtovi je ime hotelske restavracije, kjer goste začarajo z okusnimi kulinaričnimi mojstrovinami. Kaj je lepšega, kot romantična večerja na magičnem hotelskem vrtu, ki poboža vaše brbončice? Poleg tega boste v Agatinih vrtovih deležni tudi vrhunske vinske ponudbe, kar si restavracija, ki je bila 2018 proglašena za najboljšo na Rabu, tudi zasluži.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!