Archon: nevidni brezžični polnilnik, ki lovi tudi skozi mizo

Archon: nevidni brezžični polnilec, ki lovi tudi skozi mizo

Archon je nevidni brezžični polnilnik, ki ga pritrdimo pod mizno ploskev, telefon s prazno baterijo pa preprosto odložimo na tisti del mize, kjer se polnilnik nahaja. In proces polnjenja telefona se lahko začne.

Brezžični polnilci so lahko samostojni bolj ali manj lično oblikovani podstavki, lahko so vgrajeni v pohištvo, največkrat mizo, ali pa je polnilna površina tanka folija, s kablom povezana s škatlico z elektroniko. Mimogrede, tudi v naših barih niso neobičajne mizice z vidno drugačnim delom za brezžično polnjenje.

Archon pa se je zadeve lotil drugače in vsaj, kar se tiče miz, bolj univerzalno.
Archon pa se je zadeve lotil drugače in vsaj, kar se tiče miz, bolj univerzalno.

Archon pa se je zadeve lotil drugače in vsaj, kar se tiče miz, bolj univerzalno. Brezžični polnilnik, za katerega trenutno poteka zbiranje denarja na Kickstarterju, pritrdimo pod mizo (mizna površina zaradi razumljivega razloga ne sme biti kovinska, pa tudi ne preveč debela), nato pa lahko napolni baterijo vsake naprave, ki podpira brezžično polnjenje ter je postavljena neposredno nad polnilnikom.

Archon lahko napolni baterijo vsake naprave.
Archon lahko napolni baterijo vsake naprave.

Na voljo sta dve različici Archon, ena lahko ‘brezžično energijo’ pošilja skozi 25 mm, druga pa skozi 35 mm debelo mizno ploskev. Polnilnik je združljiv s standardom Qi ter ima izhodno moč 10 W.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!