Crosley CT100: podoživite glasbo prejšnjega stoletja z ikoničnim retro kasetofonom

Crosley CT100: podoživite glasbo prejšnjega stoletja z ikoničnim retro kasetofonom.

Pri podjetju Crosley so prišli do zanimive ideje - obudili so stari Crosley CT100 kasetofon, ki je podoben tistemu, na katerem smo v prejšnjem stoletju skoraj vsi poslušali glasbo. Če tak radio še hranite nekje med kramo, je čas, da ga usposobite.

Pri kasetofonu Crosley CT100 ne gre za obujanje kakovostnega zvoka, temveč obupnega hreščanja kaset. A, dejstvo je, da so ti predvajalniki bili nekoč del naše urbane kulture – pri nas smo jih uporabljali za presnemavanje iger za hišne računalnike ali poslušanje glasbe.

Crosley CT100 je tudi videti, kot bi ga vzeli iz časovne kapsule zakopane v osemdesetih. En ‘predal’ za kaseto, staromodna radijska skala za AM in FM frekvence, gumbi na klik ter teleskopska antena. Vse tudi deluje, tako kot je delovalo nekoč, na baterija tipa D.

Vsaj malo modernosti pa mu dajeta reža za kartice SD ter USB priključek. Za vsak primer, če nimate kaset, ampak le kartice in ključke.

Galerija slik – Crosley CT100 kasetofon

Dodatne Informacije

Več informacij:
crosleyradio.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Respira: čistilec zraka, ki s pomočjo rastlin ustvarja naravno čisto okolje