fbpx

Artburo: Ročno poslikane ikonične torbice Hermès

Ekskluzivne torbice Artburo

Artburo, ukrajinska modna znamka s sedežem v Kijevu, pri kateri ponujajo ekskluzivne poslikane torbice Hermès, je lep dokaz, da sta umetnost in moda lahko zelo močno povezani. Oglejte si umetniška dela, ki jih premožne stranke kupujejo za 4 tisoč ameriških dolarjev in več.

Artburo je ukrajinska modna znamka, ki je nastala z namenom, da na trg prinese nekaj svežega, še ne videnega, a še vedno znotraj ponudbe luksuznih dobrin, kot je na primer prestižna torbica Hermès. Zanimivo podjetje svojim strankam, med katerimi so tudi slavne zvezdnice, omogoča, da izberejo umetniško delo ‘po meri’, ki ga izkušeni umetniki nato aplicirajo na njihovo ‘Kelly’, ‘Birkin’ ali kakšno drugo Hermèsovo torbico. Irina Shayk je svojo okrasila s svojim imenom, Kanye West je za motiv torbice, ki jo je podaril svoji Kim, izbral motiv njune hčerke Noth, pri Artburoju pa sta svoji torbici popestrili tudi Lady Gaga in Rita Ora. Za izdelavo ene okrašene torbice je potrebno počakati do pet tednov, cena unikatne poslikave pa med drugim odraža tudi visoko kakovost italijanskih barv, ki so uporabljene za poslikavo, saj bomo za unikatno torbico odšteli vsaj 4 tisoč ameriških dolarjev.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.artburo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!