fbpx

Astrološko znamenje: to je tvoja najgrša lastnost

Astrološko znamenje: to je tvoja najgrša lastnost, ki odbija druge

Nihčne ni popoln, vendar je prav, da svoje napake preučuješ in jih skušaš popraviti – to je tvoja najgrša lastnost, ki ljudi odbija

Če verjamete v astrologijo ali ne, morate priznati, da zabavno raziskovati, kaj naj bi o nas vedele zvezde – če še ve veš, kaj je tvoja šibka točka glede na tvoje astrološko znamenje, najdeš odgovor spodaj. Zvedaj se, da nihče ni popoln in to je zapisano tudi cv zvezdah. Prav vsako izmed dvanajstih astroloških znamenj naj bi imelo določene tipične napake.

Najgrša lastnost glede na astrološko znamenje:

Oven

Ovni so znani po tem, da so trmasti – včasih je to sprejemljivo, a se v določenih primerih prevesi v zoprno osebnostno napako. Včasih postanejo otročje trmasti, če nekaj ni po njihovo in se zaradi tega začnejo obnašati kot otroci.

Bik

Biki imajo materialistično plat, ki lahko za okolico postane zoprna –, a spoznali smo že, da obsedenost z videzom in materialnimi dobrinami ni smisel življenja.

Dvojčka

Dvojčki imajo dvojno plat, zaradi česar so pogosto nezanesljivi in jim je težko zaupati.

Rak

Raki so pod svojim oklepom zelo nežni, vendar to pogosto pomeni, da je njihov oklep debel, saj morajo svojo nežno sredico zavarovati – včasih je težko priti v stik z njimi posebej, če se počutijo ogrožene.

Lev

Levi so egoistični – šarmantni, odločni in zabavni, ampak tudi egoistični. V določeni meri je to zdrava lastnost, a če prestopi mere okusa, je za okolico naporna in ogrožujoča.

Device

Device znajo biti obsojajoče, da to meji že na krutost – majo visoke standarde, ki jih postavljajo tako sebi kot drugim. Ko jih ti ne morejo doseči, se device včasih opdzovejo vzvišeno ali užaljeno.

Tehtnica

Tehtnice imajo mil in fleksibilen karakter, a občasno postanejo požrešne v marsikaterem oziru – rde si privoščijo pretirano nakupovanje, hitro prehano in preveč alkohola.

Škorpijon

Škorpijoni so, kadar to želijo, ledeni kot led – ne da bi obžalovali, ti lahko v obraz povedo najslabše, kar so si kdaj mislili o tebi.

Strelec

Strelčeva samozavest se lahko sprevrže v aroganco in narcisizem, ki je za okolico vse prej kot prijeten.

Kozorog

Kozorogi so lahko precej snobovski in vihajo nos nad vsako stvarjo (in osebo), ki ni popolnoma ukrojena po njihovi predstavi.

Vodnar

Vodnarji so včasih kot iz drugega sveta in le težko razumljivi tistim okoli njih – prav tako se ravno takrat ne potrudijo, da bi se povezali in razložili svoje misli drugim.

Ribi

Ribe so včasih tako zasanjane in zatopljene v svoj svet, da enostavno pozabijo na realnost – tako se jim včasih pripeti, da pozabijo na kakšen pomemben datum ali opravilo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.