fbpx

Audi RS 6 Avant: karavan za ‘fotre’ z dirkaško žilico

Audi RS 6 Avant

Novi Audi RS 6 Avant je skoraj zagotovo eden izmed 'najzlobnejših' karavanov, ki smo jim bili priča do zdaj.

Že samo en pogled na najnovejšega Audija RS 6 Avant je dovolj, da bo v vas vzbudil vtis zlobneža. Pri široki drži, ostrih linijah in izraziti prednji maski, bi si za volanom zelo enostavno predstavljali Darth Vaderja, ki je upodobil negativca v sagi Vojna zvezd. ‘Zlobneža’ poganja 4,0-litrski V8 blago hibridni motor z dvojno turbino, ki premore kar 600 konjskih moči in 800 Nm navora. Pospeševanje od 0 do 100 km/h, je gotovo v zgolj 3,6 sekundah. Pri nadgradnji z ustreznim paketom dodatne opreme, bodo lahko očetje pognali novega RS6 vse do 305 km/h, pri tem pa še vedno imeli na voljo med 565 in 1680 litri prtljažnega prostora.

Audi RS 6 Avant je v primerjavi z običajnim Audijem A6 Avant razširjen za 40 mm, športno-karavanske proporce pa dopolnijo platišča v velikosti 22-palcev. Zaradi drzne oblike, ogromne moči in kopice asistenčnih sistemov, bo RS 6 Avant še kako izstopal iz množice karavanov, le ti pa bodo imeli velike težave, če mu bodo hoteli sledit.

Galerija: Audi RS 6 Avant

Dodatne Informacije

Več informacij:
audi.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!