Novi Audi TT: še ena izmed komaj opaznih prenov

Novi Audi TT

Audi je posodobil roadster in kupe različico modela TT. Kot je zdaj že v navadi, so tudi tokrat spremembe komajda opazne, kar pa ne pomeni, da do njih ni prišlo na manj vidnih mestih. Na voljo bodo novi motorji, več opreme in nekaj zunanjih oblikovnih sprememb.

Najnovejši Audi TT bo na voljo z 2-litrskim turbinskim motorjem, ki bo ‘navit’ na dve različni moči. Osnovni 40 TFSI bo imel 197 konjskih moči. Motor 45 TFSI, ki poganja tudi Audi TT Quattro, bo imel 245 konjskih moči, Audi TTS pa 306 konjskih moči. Še vedno je na voljo 6-stopenjski ročni menjalnik ali 7-stopenjski samodejni menjalnik S Tronic. Pri različici TTS dobimo Quattro pogon in 7-stopenjski menjalnik že kot del osnovne opreme.

https://youtu.be/AsJKJ4iGsrw

Sveža različica novega Audija TT ima bolj bogato osnovno ponudbo. 17-palčna platišča so del osnovne opreme, pri Audiju TTS pa ta velikost znaša 18-palcev. Po želji jih lahko nadgradite v velikost 19  ali 20 palcev. Zunanjost avtomobila ponuja ostro bočno linijo, veliko 3D-masko z izrazitim okvirjem in večje stranske odprtine za zrak. Na voljo bosta še dve posebni ediciji Audija TT. Prva z oznako ”Audi TT 20 years” bo imela posebne oznake in elemente, ki jih najdemo na konceptnem Roadsterju iz leta 1995. Na voljo bo le 999 takšnih primerkov. Druga posebna izvedenka TT S Line Competition bo imela še bolj izrazit in vpadljiv videz. Novi TT bo v Evropi na voljo proti koncu leta 2018.

Galerija slik: Novi Audi TT

Dodatne Informacije

Več informacij:
audi.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!