fbpx

Ayatana – kulinarični studio v Lescah

Ayatana

''Ena od najprijetnejših stvari v življenju je dejstvo, da moramo večkrat na dan prenehati z vsem, kar počnemo, in svojo pozornost posvetiti hrani,'' je nekoč dejal slavni tenor Luciano Pavarotti. Ayatana, leški dom kreativnih okusov, ki svoj navdih črpajo iz zakladnice veganskih in presnih receptov, je svoj domicil našel v prenovljenem skednju iz leta 1614. V njem bodo kmalu na voljo inovativne kulinarične delavnice in drugi dogodki, ponuja pa bo tudi catering in sprejema naročila veganskih in presnih sladic. Če želite lepoto in raznovrstnost veganske in presne kuhinje spoznati pobliže ali nadgraditi svoje znanje, je obisk Ayatane obvezen.

Osnovne Informacije
Naslov
Ayatana
Begunjska cesta 4
Lesce
Povezava
Urnik
Še ni znano.
Kontakt
040/352-203

Ime Ayatana izhaja iz sanskrta in pomeni tudi svetišče, prostor za počitek in skedenj. Ayatana, kulinarični studio v Lescah, je vse to. Gurmansko svetišče, ki je mesto našlo v prenovljenem skednju. Je dom kreativnih okusov, ki svoj navdih črpajo iz zakladnice veganskih in presnih receptov. Studio je opremljen s sodobno kuhinjo z vrhunskimi kuhinjskimi aparati in opremo, v njem pa se boste počutili kot doma.

PREBERITE ŠE: Gastro House 151: v kraljestvu kulinaričnih dobrot

V Ayatani bodo na volje številne presne mojstrovine.
V Ayatani bodo na volje številne presne mojstrovine.

Ayatana je na voljo za različne kulinarične dogodke, fotografiranja ali snemanja. Skozi raznorazne delavnice, ki bodo potekale v Ayatani, lahko odkrivate osnove veganske in presne kuhinje, se prebijate skozi zakladnico domačih receptov in okušate zanimive kombinacije okusov in kulinaričnih mojstrovin. V njej boste na svoj račun prišli tako vegani, vegetarijanci, presnojedci kot tudi mesojedci. Svoja vrata odpira 7. decembra 2016.

Galerija – Ayatana:

Dodatne Informacije

Več informacij:
ayatana.eu

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!