Filmski napovednik: The Belko Experiment (2016)

Film The Belko Experiment
Zadnjič posodobljeno: :

Ubijaj ali bodi ubit. To je najkrajši možni povzetek filma The Belko Experiment Jamesa Gunna (Varuhi galaksije) in Grega McLeana (Wolf Creek) z zelo nenavadno premiso. 80 zaposlenih se znajdejo ujetih v svojih poslovnih prostorih v Bogoti, prek zvočnikov pa jim je naročeno, da morajo v 30 minutah ubiti tri svoje sodelavce, v nasprotnem primeru jih bo ubitih šest.

The Belko Experiment je ameriška akcijska grozljivka, ki jo je režiral Greg McLean, scenarij zanjo pa spisal James Gunn, ki je film tudi produciral. Govori o bolnem družbenem eksperimentu, ”Igrah lakote” v pisarniškem okolju. 80 Američanov se namreč znajde ujetih v poslovni zgradbi v Bogoti (Kolumbija), ”veliki brat” pa jim prek zvočnikov zada zloveščo nalogo. Ubij tri sodelavce ali tvegaj, da boš ubit sam.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: The Zookeeper’s Wife (2017)

Najprej mislijo, da gre za neokusno šalo, a stvari hitro postanejo vroče.
Najprej mislijo, da gre za neokusno šalo, a stvari hitro postanejo vroče.

Čeprav vsi sprva mislijo, da gre zgolj za sprevrženo šalo, pa vrag hitro vzame šalo in postane smrtonosna igra, nekakšna sodobna različica evolucijske teorije preživetje najmočnejšega. Žrtve oz. morilce igrajo Sean Gunn, Michael Rooker, Adria Arjona, John C. McGinley, Tony Goldwyn, David Dastmalchian, Melonie Diaz in Josh Brener.

Galerija – utrinki iz filma The Belko Experiment:

Dodatne Informacije

Akcijska grozljivka
The Belko Experiment
(ZDA, 2016)

Režija: Greg McLean. Igrajo: Sean Gunn, Michael Rooker, Adria Arjona, John C. McGinley, Tony Goldwyn, David Dastmalchian, Melonie Diaz, Josh Brener, Sean Gunn, Abraham Benrubi, David Dastmalchian.

V kinu od 17. marca 2017.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Filmski napovednik: Cruella (2021)