Bagtag: naprava, ki omogoča spletno prijavo prtljage

Bagtag

Ali tudi vas moti gneča na letališčih? Verjamemo, da nad velikim številom ljudi, ki v vrsti za oddajo prtljage čakajo pred vami, niste ravno navdušeni. Na srečo bodo te muke kmalu postale preteklost.

Nizozemsko zagonsko podjetje Bagtag je predstavilo moderno rešitev, ki prispeva k zmanjšanju prenatrpanosti na letališčih. Nova naprava, ki se prek brezžičnega omrežja Bluetooth poveže s pametnim telefonom, vam omogoča spletno prijavo vaše prtljage.

Bagtag bo shranil informacije o vaši prtljagi in tako nadomestil nadležne nalepke na kovčkih. Na ta način boste prihranili nekaj dragocenega časa, ki bi ga sicer zapravili za čakanje v vrsti.

Pri razvoju projekta je sodeloval tudi oblikovalski studio SLIMDESIGN. Zaslon naprave, ki prikazuje elektronski papir, se lahko pohvali z nizko porabo energije in odlično berljivostjo. Prav tako je zaščiten pred nevarnostmi, do katerih lahko pride ob pogostem potovanju.

Bagtag se lahko s telefoni z operacijskima sistema IOS ali Android poveže prek aplikacije Lufthansa. Za zdaj je na voljo potnikom letalskih družb Lufthansa, Swiss Airlines in Australian Airlines.

Galerija – Bagtag

Dodatne Informacije

Več informacij:
bagtag.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
DJI Air 2S: dovolj dober za vsakogar