Bang & Olufsen Beosound Balance: čudovit pametni zvočnik za 2.000 evrov

Pametni zvočnik Bang & Olufsen Beosound Balance

Ceno bo Bang & Olufsen za zvočnik Beosound Balance poskusil upravičiti s kakovostno izdelavo in dovršenim zvokom.

Kdor pozna dansko podjetje Bang & Olufsen, ve, da pri njih ne bomo mogli kupovati ravno poceni. Seveda je njihova visoka cena v veliki meri upravičena, saj resnično radi poskrbijo za vsak detajl. Nov pametni zvočnik Beosound Balance ni nobena izjema. V tkanino odet valjast zvočnik je nameščen na podstavek iz masivnega hrasta, pod aluminijasto mrežo, ki je zvrtana v obliki zlate spirale, pa se skrivata kar dva nizkotonca. Za minimalistično skandinavski dizajn zvočnika je odgovoren londonski oblikovalec Benjamin Hubert.

Izjemno lep pametni zvočnik, kot že rečeno, vsebuje kar dva nizkotonca, v valjastem delu pa bomo našli 4 zvočnike širokega razpona in en visokotonec. Skupaj z vgrajenimi mikrofoni, ki bodo s pomočjo funkcije “Active Room Compensation” računali odboje v sobi, bo Beosound Balance nedvomno zvenel fantastično. Ker gre vseeno za pametni zvočnik, bo na njem kraljevala Googlova Asistentka, povezovanje pa bo mogoče pred funkcije AirPlay 2, prek Bluetootha, pa tudi analogno prek kabla. Malce vrtoglavice bo povzročila le cena, ki je 2.000 evrov. Ob tem je dobro vedeti tudi to, da če imamo dva zvočnika Beosound Balance, ju lahko brez težav povežemo v stereo način.

Galerija: Bang & Olufsen Beosound Balance

Dodatne Informacije

Več informacij:
bang-olufsen.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Keychron K3: prva mehanska brezžična tipkovnica na svetu, ki deluje po sistemu “hot-swap”