fbpx

Bang & Olufsen x Supreme: dober zvok povezan s kultom

Foto: Bang & Olufsen

Nova obvezna oprema za festivalsko sezono: luksuzna avdio znamka Bang & Olufsen se je povezala s podjetjem Supreme, da bi predstavila posebno izdajo prenosnega zvočnika Explore.

Naj gre za festival, vikend izlet ali vožnjo s kolesom – zvočnik Bang & Olufsen Explore ima vse, kar potrebujete za idealen polteni zvok. Za sezono pomlad/poletje je Supreme skupaj z dansko luksuzno avdio znamko lansiral posebno izdajo priročnega zvočnika. Beosound Explore je lahek, vodotesen in idealen za zunanjo uporabo zahvaljujoč ohišju iz eloksiranega aluminija in izboljšani odpornosti na praske. Model je na voljo v barvah Supreme Red in Black Anthracite.

Znižano za 105,53 EUR
Bang & Olufsen Beosound A1 (2. Gen) – Kabelloser...
Bang & Olufsen Beosound A1 (2. Gen) – Kabelloser...
299,00 EUR −105,53 EUR 193,47 EUR
Znižano za 98,75 EUR
Bang & Olufsen Beosound Explore – Kabelloser...
Bang & Olufsen Beosound Explore – Kabelloser...
249,00 EUR −98,75 EUR 150,25 EUR

Zadnja posodobitev 2024-06-13 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Kljub svoji priročni velikosti in teži le 631 g, Beosound Explore obljublja bogat zvok zahvaljujoč dvema 1,8-palčnima gonilnikoma polnega razpona in izhodom nizkih tonov 59 dB – povsod. Natančno izrezana rešetka zvočnika poteka v 360-stopinjskih linijah in poslušalca ovije v vsesmerni prostorski zvok True360. Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji Bluetooth lahko svojo najljubšo pesem kadar koli priročno predvajate iz svojega pametnega telefona ali jo združite z drugim zvočnikom. Zahvaljujoč visoko zmogljivi bateriji zvočnik Explore zdrži dolgo časa in obljublja čas delovanja do 27 ur.

Uporabniški vmesnik na vrhu kompaktnega, cilindričnega ohišja je minimalističen in intuitiven za uporabo zahvaljujoč svoji haptiki in zagotavlja hitro reakcijo tudi v ekstremnih vremenskih razmerah – tudi pri nošenju rokavic, ko je temperatura pod ničlo. Aluminijasta površina zvočnika je še posebej odporna na praske, prah in vodo, zaradi česar je popoln spremljevalec pri vseh aktivnostih na prostem, ki včasih postanejo nekoliko divje. Vodoodporen nosilni trak in zaskočni kavelj iz aluminija zagotavljata, da ga lahko kadar koli hitro in enostavno zapakirate in razpakirate. Ojačana notranja konstrukcija zagotavlja dodatno zaščito pred poškodbami zaradi prevračanja ali padca.

Dodatne Informacije

bang-olfsen.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.