fbpx

Barvni trend, ki se je iz mode preselil v notranjost naših domov

Foto: Cottonbro/Pexels

V domu se želimo počutiti kar se da prijetno, kar omogoča predvsem njegova oprema. Za dobro počutje pa ni pomembno samo pohištvo, temveč tudi dekor in izbira barv, ki dom ustvarijo. Oblikovalci notranjih prostorov se tokrat ozirajo na modni trend, ki skupaj kombinira različne barvne kombinacije. Oranžne hlače, rdeča majica in zelena torbica se tokrat preselijo v notranji design.

Poletje kar kriči po različnih barvah, saj nam toplejši meseci prinašajo vedrino od mračnih zimskih mesecev. Notranji oblikovalci so spojili kolaž različnih barv, materialov in oblik, ki se povezejo v čudoviti slog in barvne kombinacije.

Z barvami eksperimentirajte, kolikor želite. Kombinirate lahko različne svetle tone ali tudi tiste, ki so nasproti barvne lestvice in tako ustvarite zanimive barvne kombinacije. Priljubljene so drzne barve in visoko kontrastni vzorci, ki dajejo edinstven značaj.

V kolikor se popolne prenove vašega doma ne boste lotili, lahko nov slog ustvarite z različnimi dodatki za dom (slike, zavese, blazine, vaze, svečniki) ali pa se lotite prenove le enega kotičke v vašem domu, ki bo odražal edinstven značaj.

Poskusite si biti drzni v novem slogu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!