Najzanimivejši in najboljši filmi, ki si jih bomo ogledali to poletje (2021)

Foto: Warner Bros
Zadnjič posodobljeno: :

V mesto je prispela poletna vročina. Večere lahko preživljamo v druženju na poletnih festivalih, lahko pa se uživamo v najnovejših in najboljših filmih tega poletja. V juliju in avgustu bodo namreč končno izšli številni filmi na katere smo dolgo čakali, saj so bile premiere zaradi koronavirusa večkrat preložene.

To so najboljši filmi 2021 – najzanimivejši filmi 2021.

Good on Paper

Od 23. junija
Na Netflixu si lahko pogledate romantično komedijo v kateri igrajo komik Iliza Shlesinger, Ryan Hansen in Margaret Cho. Zaplet se začne, ko je Andrea osredotočena na kareiro stand up komičarke, a ji pot prekriža fant Dennise, ki ga spozna na letalu. Zdi se ji popoln, pameten, prijeten, uspešen in morda preveč dober, da bi lahko bil resničen.

The French Dispatch of the Liberty

Od 6.julija
Novo delo enega najbolj karizmatičnih režiserjev Wesa Andersona, The French Dispatch, spremlja skupino novinarjev v ameriški pisarni revije, ki se nahaja v izmišljenem francoskem mestu v 20. stoletju. Ljubezensko pismo novinarjem, postavljeno v postojanki ameriškega časopisa v izmišljenem francoskem mestu dvajsetega stoletja, ki oživi zbirko zgodb, objavljeno v “The French Dispatch Magazine”. Odlična igralska zasedba med drugim vključuje Timothée Chalamet, Edward Norton, Christoph Waltz, Saoirse Ronan. Po številnih zamudah bo film končno premierno prikazan na filmskem festivalu v Cannesu 6. julija!

Space Jam: New Legacy

Od 16. julija
Eden izmed najljubših filmov devetdesetih, celovečerni animirani spektakel Space Jam, je film ob katerem so odraščale številne generacije. Space Jam: New Legacy je prihajajoči komični film režiserja Malcolma D. Leeja. Film je nadaljevanje Space Jam iz leta 1996, v njem igrajo košarkar LeBron James, pa tudi Don Cheadle, Sonequa Martin-Green in Cedric Joe. LeBron James igra izmišljeno različico samega sebe, katere sin Dom (Cedric Joe) želi postati razvijalec video iger in noče iti po očetovih stopinjah. Ko se oba zatakneta v virtualnem prostoru, ki mu vlada bitje umetne inteligence, mora LeBron svojega sina rešiti s skoraj nemogočo nalogo. Njegova ekipa nediscipliniranih likov Looneyja Tunesa mora zmagati v tekmi z virtualnimi prvaki.

Black Widow

Od 8. julija
Marvel Film Studio je objavil deset novih filmov iz obdobja Avengerja, prvi je Črna vdova s ​​Scarlett Johansson. Vrne se kot Natasha Romanoff, ki smo jo spoznali že leta 2010 v Iron Man 2. Naslednjih skoraj 10 let je Natasha ali Črna vdova pomagala maščevalcem v boju s Thanosom in v zadnjem nadaljevanju Avengers: Endgame, ki je zaključna saga priljubljenih superjunakov, se je žrtvovala, da bi rešila svet.

The Last letter from your Lover

Od 23. julija
Zadnje pismo vašega ljubimca je prihajajoči romantični dramski film, ki ga je režiral Augustine Frizzell. V filmu igrajo Felicity Jones, Shailene Woodley, Callum Turner, Nabhaan Rizwan, Joe Alwyn in Ncuti Gatwa. Par prepletenih zgodb, postavljenih v preteklost in sedanjost, sledi ambicioznemu novinarju, ki je odločen razkriti skrivnost prepovedane ljubezenske zveze v središču množice skrivnih ljubezenskih pisem iz leta 1965.

Free Guy

Od 13. avgusta
Free Guy je prihajajoči ameriški znanstvenofantastični akcijski komični film režiserja Shawna Levyja po scenariju Matta Liebermana in Zaka Penna ter Liebermanove zgodbe. Bančni posrednik odkrije, da je pravzaprav NPC (non-player character) v brutalni videoigri odprtega sveta. V filmu igrajo Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar, Joe Keery in Taika Waititi.

Respect

Od 13. avgusta
Kmalu prihaja biografska glasbena drama o Areti Franklin, ki smo jo dolgo čakali. Repect je nov film Liesla Tommyja z Jennifer Hudson v glavni vlogi. Film spremlja glasbeno neverjetno kariero – od petja v cerkvi njenega očeta do naslova kraljice duše. V filmu poleg Hudsonove igrajo še Marc Maron, Tituss Burgess, Mary J. Blige, Forest Whitaker in drugi.

Sweet Girl

Od 20. avgusta
Sweet Girl je prihajajoči ameriški akcijski triler v režiji Briana Andrewa Mendoze v njegovem celovečernem režiserskem prvencu, ki so ga napisali Philip Eisner, Gregg Hurwitz in Will Staples. Uničen mož se zaobljubi, da bo ljudem, odgovornim za smrt njegove žene, zagotovil pravičnost, hkrati pa zaščitil edino družino, ki mu je ostala, hčerko.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!